Το τρομοκρατικό χτύπημα, η συναυλία στον Obama και τα αδέσποτα που σώζει

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μεγάλη δημοσιότητα πήρε αυτές τις μέρες το όνομα της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και ηθοποιού Ariana Grande, η οποία τραγουδούσε σε συναυλία την ώρα που έγινε το πρόσφατο φονικό τρομοκρατικό χτύπημα, στις 22 Μαϊου στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας όπου έχασαν τη ζωή τους 22 άνθρωποι.

Η ίδια ακύρωσε τις συναυλίες στη Βρετανία, επέστρεψε σοκαρισμένη στη Φλόριντα, τον τόπο καταγωγής της, και προσφέρθηκε να αναλάβει τα έξοδα των κηδειών των θυμάτων. Υποσχέθηκε όμως στους fans της στη Βρετανία ότι θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ για να βρεθεί με τους fans της εκεί αλλά και να διοργανώσει συναυλία ια να δώσει τα έσοδα στις οικογένειες των νεκρών.

Και μπορεί κάποιοι να άκουσαν για πρώτη φορά αυτές τις μέρες το όνομά της, όμως η Grande είναι από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της νεολαίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι συναυλίες της μάλιστα είναι πάντα sold out.

Η Ariana Grande-Butera γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1993 στη Φλόριντα και ξεκίνησε την καριέρα της εμφανιζόμενη στο Broadway στο μιούζικαλ “13”. Ο ρόλος όμως που την έκανε γνωστή ήταν αυτός της Cat Valentine στην τηλεοπτική σειρά του Nickelodeon Victorious, το 2009.

Η όμορφη τραγουδίστρια έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλάκια και συχνά προτρέπει τους fans της να υιοθετήσουν κάποιο από καταφύγιο. Η ίδια έχει 6, πρώην αδέσποτα ή κακοποιημένα. Η μεγάλη της αδυναμία όμως είναι ο 4 χρόνων Toulouse, ένας πανέμορφος σκυλάκος, που έσωσε από καταφύγιο της Φλόριντα. Ο Toulouse βέβαια δεν είναι κάποιος τυχαίος αλλά ένας σκύλος- σταρ, αφού πήρε μέρος πριν από ενάμιση περίπου χρονο σε επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη για τον οίκο Coach δίπλα στo σκύλο της Lady Gaga. Τα χρήματα δε της συμμετοχής του δόθηκαν στο καταφύγιο που ήταν και ο ίδιος.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια βοήθησε το συγκεκριμένο καταφύγιο. Όταν είχε υιοθετήσει τον Toulouse, είχε προσφέρει και τα χρήματα υιοθεσίας για 20 άλλα που είδε στο καταφύγιο (Στην Αμερική αυτός που θέλει να υιοθετήσει ζωάκι από καταφύγιο πληρώνει τα πάντα, ακόμα και τα έξοδα που είχε κάνει το καταφύγιο για αυτό).

Η Grande όμως είναι και η αγαπημένη του Λευκού Οίκου. Οι κόρες του Obama είναι από τους πιο γνωστούς fans της. Το βιντεάκι μάλιστα από τη ζωντανή συναυλία μπροστά στον Obama πριν από 3 χρόνια εξακολουθεί να είναι από τα πιο δημοφιλή στο διαδίκτυο.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο