Λιτόχωρο: Φανταστείτε ένα σχεδόν τυφλό ζώο χρόνια σε κλουβί- Έτσι ζει η σκυλίτσα αυτή και θέλουμε να βρεθεί σπίτι να φύγει από εκεί

από Μυρτώ Τζώρτζου
Όλα τα πλάσματα του κόσμου αξίζουν ένα σπίτι. Ένα σπίτι που θα νιώθουν αγάπη και ασφάλεια. Που θα τα αγαπούν και θα τους το δείχνουν.
Δεν είναι όμως όλα τυχερά. Αυτό το γνωρίζουμε. Δυστυχώς τα περισσότερα δεν είναι τυχερά. Και καταλήγουν στο δρόμο νεκρά, άρρωστα, κακοποιημένα ή σε ένα κλουβί ενός άθλιου κυνοκομείου χωρίς καμιά ελπίδα. Περιμένοντας απλά να πεθάνουν.
Για αυτά τα πλάσματα αξίζει να προσπαθήσουμε ώστε να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία. Να αποκτήσουν όσα στερήθηκαν μέχρι τώρα. Όσα εμείς τους στερήσαμε. Γιατί για όλα τα άσχημα των ζώων, εμείς οι άνθρωποι έχουμε την ευθύνη.
Ένα τέτοιο πλάσμα είναι και η σκυλίτσα που βλέπετε στις πιο κάτω φωτογραφίες. Η Μις. Μια άτυχη σκυλίτσα, η οποία βρέθηκε, πριν από 6 χρόνια, όταν ήταν 2 ετών, σε άσχημη κατάσταση καθώς είχε προσβληθεί από λεϊσμανίαση. Την περιέθαλψαν εθελοντές και της έκαναν θεραπεία. Όμως η ασθένειά της της μείωσε την όραση σε τέτοιο βαθμό που δεν γινόταν να επανενταχθεί. Ένα ζώο με μειωμένη όραση ή τυφλό δεν έχει καμιά ελπίδα επιβίωσης στο δρόμο.
Από τότε ζει σε κλουβί περιορισμένη. Όσες προσπάθειες και αν έκαναν οι εθελοντές να της βρουν σπίτι, δεν τα κατάφεραν. Δεν υπήρξε ενδιαφέρον από κάποιον. Και η Μις παρέμενε στο κλουβί.
Πρόκειται για ένα απίστευτα ήσυχο και γλυκό πλάσμα που ζητάει μόνο χάδια και αγάπη. Ζητάει ένα σπίτι. Σκεφτείτε ένα τυφλό ζώο σε κλουβί. Δεν είναι τρομερό;
Μην την αφήσουμε άλλο να περιμένει. Μην την αφήσουμε να γεράσει και να πεθάνει σε ένα κλουβί. Γιατί αυτό θα συμβεί.
Βρίσκεται στο Λιτόχωρο. Είναι περίπου 8-9 ετών και 25-27 κιλά. Όποιος θέλει να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και να αποκτήσει την καλύτερη παρέα, ας καλέσει στο 6944261769. Μπορεί να ταξιδέψει, αν χρειαστεί.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο