Βάρκιζα: Κρέμασαν με σύρμα σε φράχτη μπιραρίας κομματάκια από δηλητήριο- Προσοχή στα ζώα σας

από Μυρτώ Τζώρτζου
Όπως έχουμε πει πολλές φορές η φετινή χρονιά δεν έχει αρχίσει καθόλου ευχάριστα για τα ζώα- και ειδικά τα αδέσποτα- καθώς έχουμε μέχρι τώρα ρεκόρ κακοποιήσεων και δολοφονιών. Φόλες, δηλητήρια, πυροβολισμοί, φριχτοί θάνατοι, ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς συμβαίνουν σε όλη τη χώρα, από το πιο μικρό χωριό μέχρι τις πιο μεγάλες πόλεις.
Το πιο όμως αδιανόητο είναι το γεγονός ότι σχεδόν ποτέ κανείς δεν τιμωρείται. Ούτε καν συλλαμβάνεται. Γιατί δεν μιλάμε. Δεν καταγγέλλουμε το δράστη, επειδή, όπως λέμε, δεν θέλουμε να μπλέξουμε. Και έτσι γινόμαστε συνένοχοι.
Ένα από τα τελευταία άθλια περιστατικά ήταν αυτό που διαβάζουμε στη σελίδα της Ursula Polemi, η οποία ανέβασε φωτογραφίες από ένα φράχτη στη Βάρκιζα στον οποίο είχαν με σύρμα κρεμάσει ποντικοφάρμακο.
Ο φράχτης αυτός είναι δίπλα στο σινεμά “Βάρκιζα”, εξωτερικά της μπιραρίας Bier Haus, και ο δράστης είχε κρεμάσει 10 κόκκινους κύβους φαρμάκου, πολύ εύκολα προσβάσιμους από τα ζώα, τα οποία ανά πάσα στιγμή κινδύνευαν. Οι άνθρωποι που τα είδαν τα απομάκρυναν. Κανείς όμως δεν γνωρίζει αυτόν που έκανε κάτι τέτοιο.

Δημοσιεύτηκε από Ursula Polemi στις Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο