Βοηθήστε να βρεθεί ο επικίνδυνος που δηλητηριάζει συνέχεια αδέσποτα στη Γραβιά Φωκίδας- Οι Αρχές τι κάνουν;

από Μυρτώ Τζώρτζου
Δυστυχώς τα περιστατικά κακοποίησης των αδέσποτων ζώων συνεχίζονται με σταθερούς ρυθμούς σε όλη τη χώρα. Κάθε μέρα, σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια. Κάποιος δολοφονεί αθώα πλάσματα είτε με φόλα είτε πυροβολώντας τα. Η προσπάθεια μαζικής εξόντωσής τους είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Και το χειρότερο από όλα είναι η στάση του κόσμου, η στάση της κοινωνίας. Στα μικρά μέρη όλοι γνωρίζουν λίγο πολύ τους δράστες. Αλλά δεν μιλούν, δεν καταγγέλλουν. Για να μην μπλέξουν. Και γίνονται έτσι συνένοχοι στα εγκλήματα εις βάρος αυτών των ψυχών.
Αυτό συμβαίνει εδώ και καιρό στη Γραβιά Φωκίδας. Κάποιοι έχουν βαλθεί να σκοτώσουν όλα τα αδέσποτα σκυλάκια που ζουν εκεί, ρίχνοντας διάφορα δηλητήρια. Και κανείς, για άλλη μια φορά, δεν μιλάει. Σε ένα τόσο μικρό μέρος, μπορεί να μην είναι γνωστός ο δράστης; Όχι, δεν μπορεί. Σίγουρα κάποιοι ξέρουν.
Όπως συνέβη και πριν λίγες μέρες, έτσι και τώρα, το σκυλάκι που έφαγε το δηλητήριο ήταν τυχερό και κατάφερε να επιβιώσει. Όμως ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος. Για να συνεχίσει τα εγκλήματά του.
Όποιος γνωρίζει κάτι ας μιλήσει με τη Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας. https://www.facebook.com/FilozoikiOmadaFokidas/

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο