Βόλος: Χτύπησε πάλι ο τοξοβόλος – Βέλος σε σκύλο σε αυλή σπιτιού

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ακόμα ένα περιστατικό απόπειρας δολοφονίας δεσποζόμενου σκύλου, σύμφωνα με το Θεσσαλία Τηλεόραση – Ειδήσεις – Νέα – Web Tv (thessaliatv.gr)  σημειώθηκε στην πόλη του Βόλου. Είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε δύο μήνες και αφορά στην ίδια περιοχή. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η επίθεση σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της Δευτέρας προς Τρίτη, στην οδό Νικοτσάρα, με Ελύτη, στη συνοικία του Καραγάτς.

Μία 68χρονη γυναίκα  εντόπισε δίπλα στο σπίτι του σκύλου της, στην αυλή ένα βέλος, το οποίο πιθανότατα δεν είχε βρει το στόχο του, επειδή η ιδιοκτήτρια είχε τοποθετήσει προστατευτικό πλεξιγκλάς γύρω από τα κάγκελα του σπιτιού, ώστε να προστατεύσει το ζώο της από τυχόν επιθέσεις η δηλητηριάσεις.

Αυτό ήταν που έσωσε τον σκύλο, ράτσας Καυκάσου. Αμέσως καταγγέλθηκε το περιστατικό στην Αστυνομία, η οποία ερευνά αν πρόκειται για τον ίδιο άνδρα, που πριν λίγο καιρό, στην ίδια περιοχή, είχε τραυματίσει σκύλο επειδή… γάβγιζε!

Δείτε τι είχε συμβεί πριν μερικούς μήνες: Παρελθόν με δηλητηριάσεις ζώων φαίνεται να έχει ο 32χρονος που τραυμάτισε με βέλος σκύλο στο Βόλο. 

Βόλος: Συνελήφθη αυτός που μεταμφιέστηκε σε νοσηλευτή και έριξε βέλος για να σκοτώσει σκύλο

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο