Βόλος, παραμονή Χριστουγέννων: Εθελοντές πήγαν στο καταφύγιο για δουλειές αλλά και πολλές αγκαλιές στα σκυλάκια

από Μυρτώ Τζώρτζου
καταφύγιο Βόλος

Τα Χριστούγεννα ήρθαν και όλοι θα συναντήσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τα σπίτια έχουν ντυθεί τα γιορτινά τους και περιμένουν τους επισκέπτες. Δεν πρέπει όμως αυτές τις μέρες να ξεχνάμε και τα αδεσποτάκια που μας έχουν τόση ανάγκη. Και για άλλη μια φορά θα πούμε ότι αδέσποτα δεν είναι μόνο αυτά που ζουν στους δρόμους αλλά και όσα ζώα ζουν στα κυνοκομεία. Και αυτά τα ζώα έχουν ανάγκη από μια παρέα, από ένα χάδι. Μέρες αγάπης είναι αυτές άλλωστε.

Με χαρά λοιπόν είδαμε την ανάρτηση των εθελοντών της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου Φιλοζωική Ομάδα Βόλου, οι οποίοι ούτε αυτές τις μέρες δεν ξέχασαν τους τετράποδους θαμώνες του κυνοκομείου. Την παραμονή των Χριστουγέννων πήγαν εκεί για να κάνουν τις δουλειές του καταφυγίου και να δώσουν αγκαλιές και χαρά στα ζώα που ζούνε εκεί. Και φυσικά τα σκυλάκια τρελάθηκαν όταν τους είδαν και αφέθηκαν στα χάδια τους.

Η ανάρτησή τους:

Παραμονή Χριστουγέννων στο καταφύγιό μας. Οι χώροι μας κι εγκαταστάσεις μας. Έχουμε ακόμα δουλίτσα βέβαια αλλά είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Από τους εθελοντές της Φι.Ο.Β και τα αδέσποτα που φροντίζουμε σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη, τύχη και λιγότερα αδέσποτα στους δρόμους και στα κλουβιά.

 

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο