Βρέθηκε η γάτα της Κατερίνας Παπουτσάκη που είχε χαθεί στην περιοχή του Βύρωνα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Γνωστή για την αγάπη της για τα ζώα, η Κατερίνα Παπουτσάκη, εκτός από μαμά του Μάξιμου και του Κίμωνα, είναι και «γατομάνα». Οι γάτες της είναι εκείνες που κάνουν κουμάντο στο σπίτι και που αποτελούν την καλύτερη παρέα για εκείνη και τα δύο παιδιά της.

Έτσι, ήταν λογικό να ανησυχήσει η ηθοποιός όταν η μία από αυτές το «έσκασε» από το σπίτι με αποτέλεσμα να κινητοποιήσει τους followers της στο Instagram προκειμένου να βρεθεί η πανέμορφη Μάγια. Με δύο στόρι η πρωταγωνίστρια της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» έκανε έκκληση για βοήθεια ώστε να βρεθεί γράφοντας, μεταξύ άλλων, το εξής:

«Χάσαμε τη Μάγια. Αν τη δείτε να γυρίζει στην περιοχή του Βύρωνα, ψηλά στη Φορμίωνος, στείλτε DM».

Όπως ήταν λογικό, οι followers του Instagram ενώθηκαν και για ακόμα μία φορά απέδειξαν πως όταν όλοι είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Αφού έγιναν τα απαραίτητα reposts, η Μάγια βρέθηκε και γύρισε ξανά στο σπίτι της όπως μάς ενημέρωσε με ανακούφιση η Κατερίνα:

«Δεν το πιστεύω… Η Μάγια πάλι κοντά μα. Η μαϊμού μάς τρέλανε αλλά όλα καλά. Ευχαριστώ για τη στήριξη αγαπημένοι», έγραψε η Κατερίνα ενώ σε άλλο story πρόσθεσε, «Θα ήταν πολύ δύσκολο το βράδυ χωρίς εσένα».

Παπουτσάκη

Πηγή: Queen.gr 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο