Ξεκινάει το VEGAN LIFE FESTIVAL: 10 + 1 λόγοι να το επισκεφτείς

από Μυρτώ Τζώρτζου

Για έκτη χρονιά, η μεγάλη γιορτή του βιγκανισμού επιστρέφει με μότο «Το κλίμα αλλάζει, γιατί δεν αλλάζουμε κι εμείς;», για να φέρει κοντά όλη τη vegan κοινότητα, αλλά και να συστήσει τον vegan τρόπο ζωής και διατροφής σε όσους ενδιαφέρονται να τον γνωρίσουν καλύτερα.

Τι είναι όμως το Vegan Life Festival;

Το Vegan Life Festival ξεκίνησε από την Αθήνα το 2016 και από τη Θεσσαλονίκη το 2017, ενώ το 2019 πραγματοποιήθηκε και στα Χανιά. Το Vegan Life Festival Athens 2019 αποτέλεσε το μεγαλύτερο σε προσέλευση vegan festival της Ευρώπης, αφού το επισκέφθηκαν 35.000 άτομα σε δύο μόλις ημέρες, επιτυχία που συνεχίστηκε και το 2021, όταν επισκέφθηκαν το φεστιβάλ της Αθήνας 38.000 άτομα.

Αν έχεις απορία γιατί αξίζει να επισκεφθείς το Vegan Life Festival Athens 2022, πάμε να δούμε παρέα 10 + 1 λόγους για να μη χάσεις με τίποτα το μεγαλύτερο vegan θεσμό της Ελλάδας!

1. Το φετινό Vegan Life Festival είναι αφιερωμένο στην κλιματική κρίση. Με σύνθημα «Το κλίμα αλλάζει. Γιατί δεν αλλάζουμε εμείς;» το φεστιβάλ μας καλεί να ενημερωθούμε για το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής αλλά και να επανεξετάσουμε τις καθημερινές μας επιλογές -αλλά και τις αξίες μας- με τελικό στόχο την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, και κατά συνέπεια όλων των κατοίκων αυτού του πλανήτη: είτε αυτοί είναι άνθρωποι είτε όχι.

2. Ένας ακόμη λόγος για να επισκεφθείς το Vegan Life Festival, είναι για να απολαύσεις κάθε είδους αγαπημένες λιχουδιές στη vegan εκδοχή τους. Από παστίτσιο μέχρι σουβλάκια, από σαλάτες μέχρι πίτσες και από smoothies μέχρι σούσι, δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα βρεις να δοκιμάσεις στο Vegan Life Festival. Με μία διαφορά: κανένα από τα πιάτα δεν θα περιέχει ούτε γαλακτοκομικά, ούτε αυγά, ούτε μέλι αλλά ούτε και τίποτα που να προέρχεται από ζώα. Για να δούμε, θα καταλάβεις άραγε τη διαφορά;

Δείτε ΕΔΩ τη συνέχεια

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο