Υιοθετήθηκε το κουταβάκι που βρέθηκε σε δάσος στην Αμαλιάδα κακοποιημένο και σε άσχημη κατάσταση

από Μυρτώ Τζώρτζου
Μέσα σε όλα τα άσχημα που γίνονται γύρω μας, η υιοθεσία ενός αδέσποτου ζώου μας γεμίζει ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία.  Η πανδημία έχει αλλάξει τη ζωή μας και έχουμε έρθει δυστυχώς αντιμέτωποι με πολλές άσχημες καταστάσεις. Είναι πολύ σπουδαίο να βλέπουμε πλάσματα να σώζονται και να αρχίζουν μια νέα ζωή, έχοντας μια δεύτερη ευκαιρία.
Ο λόγος για ένα θηλυκό κουταβάκι, 2 μηνών, που στάθηκε άτυχο καθώς έπεσε στα χέρια κάποιου απάνθρωπου, ο οποίος το κακοποίησε και το τιμώρησε με ασιτία, με έλλειψη νερού και με ξύλο. Και στη συνέχεια το πέταξε σε ένα δάσος στην περιοχή της Αμαλιάδας. Το μικρούλι εξασθενημένο και ανήμπορο βρέθηκε ξαπλωμένο, περιμένοντας ουσιαστικά να πεθάνει. Η σκληρότητα σε όλο της το μεγαλείο. Με δυσκολία μπορούσε να σταθεί στα δυο του πόδια αφού είχε να φάει και να πιει νερό για μέρες. Χτυπημένο επίσης στο μάτι και με καμένη στην κοιλίτσα του από τσιγάρα. Τι να πει κανείς για τον πόνο που ένιωσε μια μικρή ψυχούλα στα πρώτα χρόνια της ζωής της.
Η ιστορία, την οποία διαβάζουμε στη σελίδα του Μπούφη Τζουβαλάκου, είχε τελικά απρόσμενη εξέλιξη καθώς το ζωάκι σώθηκε. Μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερό. Το πήραν από εκεί, το περιέθαλψαν και πήγε για φιλοξενία στο σπίτι του κ. Τζουβαλάκου. Λίγες μάλιστα μέρες πριν από τα Χριστούγεννα τα νέα είναι υπέροχα καθώς βρέθηκε για αυτό μόνιμο σπίτι.
Η Νατάσα που μένει στην Αθήνα είναι η νέα του μαμά. Αυτό που μένει τώρα είναι να βρεθεί κάποιος που να το μεταφέρει σε αυτή. Εμείς ευχόμαστε να έχει μια καλή ζωή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο