Μια παραλία στην Καλιφόρνια γέμισε με τους πιο ωραίους σέρφερ

από Μυρτώ Τζώρτζου

Στην παραλία Del Mar Dog Beach στην Καλιφόρνια έγινε αυτές τις μέρες ο 12ος ετήσιος διαγωνισμός Annual Surf Dog Surf-A-Thon, στον οποίο έλαβαν μέρος εκτός από πολλά σκυλάκια σέρφερ, από το καταφύγιο Helen Woodward Animal Center και ένα γουρουνάκι θεραπείας.

Τα ζώα που έλαβαν μέρος έφτασαν από νωρίς στην παραλία όπου θα διεξαγόταν ο πρωτότυπος αυτός διαγωνισμός, φόρεσαν τη στολή τους και ετοιμάστηκαν για το μεγάλο γεγονός. Το πρώτο βραβείο είχε το όνομα “Top Surf Dog 2017” και τα έσοδα του διαγωνισμού θα δοθούν σε καταφύγια αδέσποτων.

To Helen Woodward Animal Center είναι ένας μη κερδοσκοπικός φιλοζωικός οργανισμός με 40 χρόνια ζωής όπου εκτός από το καταφύγιό του με ζώα που έχει διασώσει και ψάχνουν υιοθεσία, διοργανώνει και εκπαιδευτικά προγράμματα ενημέρωσης των σχολείων για τις διασώσεις και τις υιοθεσίες του.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο