Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μαζεύει τροφές και κουβέρτες για τα αδέσποτα του καταφυγίου της Νέας Φιλαδέλφειας

από Μυρτώ Τζώρτζου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, που είναι την Κυριακή 4 Απριλίου, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα κάνει πράξη την αγάπη του στα αδεσποτάκια. Όπως διαβάζουμε στη σελίδα των εθελοντών του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας | Facebook οι άνθρωποι του Ερυθρού Σταυρού συγκεντρώνουν τροφές και κουβέρτες για να τα δώσουν στα αδέσποτα ζώα που φιλοξενούνται στο Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Ε.Ε.Σ. ήταν άμεση και ήδη έγινε η πρώτη παράδοση δεμάτων που εμπεριείχαν μεγάλη ποσότητα ζωοτροφής και κλινοσκεπασμάτων την Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021. Παράλληλα, εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανέλαβαν να πραγματοποιήσουν την αναγκαία καθημερινή βόλτα των ζώων, προσφέροντας στιγμές χαράς στα ζωάκια του καταφυγίου.

Υπενθυμίζεται ότι η συλλογή τροφής και κλινοσκεπασμάτων πραγματοποιείται καθημερινά και ώρες 8-2 μ.μ. στη Κεντρική Αποθήκη του Ε.Ε.Σ., Άστρους 111, Κολωνός, τηλ.: 2105147300

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας αναφέρει:

“Χθες πραγματοποιήθηκε αυτή η σπουδαία, φιλοζωική δράση, όταν εκπρόσωποι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κατέφθασαν στο μικρό μας καταφύγιο και πρόσφεραν απλόχερα τα πολύτιμα είδη που συγκεντρώθηκαν για τα αδεσποτάκια μας!

Ευχαριστούμε θερμά τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό που απέδειξε έμπρακτα την υποστήριξη του στον καθημερινό αγώνα που επιτελούμε προκειμένου να εξασφαλίσουμε τροφές και κατάλληλες συνθήκες ευζωίας για τα δεκάδες πλάσματα που φροντίζουμε!

Χθες ο χώρος φιλοξενίας των αδέσποτών μας πλημμύρισε από συγκίνηση, από αγάπη, από ευγνωμοσύνη, από καμάρι και από κουνιστές ουρίτσες καθώς οι επισκέπτες μας έβγαλαν βόλτα τα σκυλάκια μας και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την αποτελεσματικότητα των λιγοστών εθελοντών στο να διατηρούν τόσο καθαρό και φροντισμένο το περιβάλλον και το χώρο που διαμένουν τα αδέσποτα ζωάκια”.

Εμείς θα πούμε μπράβο στην κίνηση αυτή που οργάνωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι.

Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας | Facebook

Δείτε εδώ το βίντεο του Ερυθρού Σταυρού

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο