Ο βελούδινος Μπλάκι ψάχνει επειγόντως σπίτι- Κράτησαν το αδερφάκι του και παράτησαν αυτόν στο δρόμο λόγω χρώματος

από Μυρτώ Τζώρτζου
To γατούλη που βλέπετε στις πιο κάτω φωτογραφίες τον εγκατέλειψαν σε επικίνδυνο κεντρικό δρόμο της Αθήνας χωρίς να νοιαστούν αν θα καταφέρει να επιβιώσει. Πώς να επιβιώσει άλλωστε σε ένα τέτοιο μέρος ένα μικρό τοσοδούλι πλασματάκι; Ο λόγος της εγκατάλειψης; Το μαύρο του χρώμα. Κράτησαν το αδερφάκι του και άφησαν στο δρόμο αυτόν.
Όπως καταλαβαίνουμε οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Κινδυνεύει από πολλά πράγματα, από αυτοκίνητα, άλλες γάτες αλλά και από τους ανθρώπους καθώς είναι πολύ φιλικός και αναζητάει συνέχεια χάδια. Αυτό συχνά δεν είναι καλό για τα ζώα των δρόμων καθώς είναι τα πρώτα που κακοποιούνται γιατί εμπιστεύονται τους ανθρώπους.
Ο υπέροχος αυτός γατούλης, με το χαρακτηριστικό βελούδινο τρίχωμα, είναι περίπου 3 μηνών, γλυκύτατος, τρυφερός και παιχνιδιάρης. Έχει μάθει στην άμμο του, δεν ενοχλεί με νιαουρίσματα και φωνές και δεν κάνει ζημιές.
Αυτό μόνο που θέλει είναι μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει σε ένα σπίτι με αγάπη. Τα χαρακτηριστικά υπέροχα μάτια του και τα κατάμαυρα μουστάκια του τον κάνουν μοναδικό και ιδιαίτερο.
Αν θέλετε να ανοίξετε το σπίτι σας για το πλασματάκι αυτό, να ξέρετε ότι δεν θα το μετανιώσετε.
Ας μην τον αφήσουμε στο δρόμο γιατί το μέλλον του είναι αβέβαιο. Και είναι και μοναχούλης του.
Μπορεί να μεταφερθεί σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.
ΔΩΡΟ η στείρωση και η τροφή για δύο μήνες.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979326120, Μυρτώ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο