Στην ΑΝΙΜΑ βρίσκονται τα δύο τσακάλια που χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο- Το ένα είναι σε λήθαργο

από Μυρτώ Τζώρτζου
Οι άνθρωποι της ΑΝΙΜΑ- Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης της Άγριας ζωή, ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής, όπως γνωρίζουμε, δίνουν ένα μεγάλο αγώνα καθημερινά για να σώσουν όσα περισσότερα ζώα της άγριας ζωής βρίσκονται σε ανάγκη και κινδυνεύει η ζωή τους.
Στα χέρια τους έρχονται συνέχεια περιστατικά, τα οποία πρέπει να διαχειριστούν. Το καλοκαίρι μάλιστα με τις τόσες φωτιές είναι η χειρότερη εποχή τους. Στο σταθμό τους στην Καλλιθέα και φέτος μεταφέρθηκαν ζώα που βρέθηκαν στις περιοχές της φωτιάς, με εγκαύματα και άλλους τραυματισμούς. Άλλα τα κατάφεραν αλλά πολλά δυστυχώς όχι. Οι εθελοντές έδωσαν και δίνουν μάχη για αυτά.
Τα περιστατικά ειδικά με τροχαία είναι όλο το χρόνο πολλά. Αλεπούδες, λύκοι, τσακάλια, ελάφια αλλά και άλλα ζώα χτυπιούνται συνέχεια από αυτοκίνητα στους επαρχιακούς και αγροτικούς δρόμους.
Η πρόσφατη ανακοίνωση της ΑΝΙΜΑ έχει να κάνει με δύο θηλυκά τσακάλια που χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο, ένα στη Σάμο και ένα στην Αργολίδα, και βρίσκονται στο σταθμό της για περίθαλψη. Το ένα δυστυχώς είναι σε λήθαργο. Ελπίζουμε να τα καταφέρουν.
Δείτε την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ:

Διαβάστε και αυτά:

Στην ΑΝΙΜΑ σε ορό είναι η αλεπουδίτσα που βρέθηκε με σπασμούς από δηλητηρίαση στο Μαραθώνα – Petpet.news
Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει το κουναβάκι που βρέθηκε καμένο στις φωτιές στις Αφίδνες- Το ανέλαβε η ΑΝΙΜΑ – Petpet.news
Στα χέρια της ΑΝΙΜΑ είναι πλέον η αλεπουδίτσα που βρέθηκε στου Παπάγου με βαριά ψώρα – Petpet.news
Δείτε την ανακοίνωση της ΑΝΙΜΑ για τα ελάφια της Πάρνηθας- Τι πρέπει να κάνετε – Petpet.news
Βρήκαν στη Λάρισα πουλί μπούφο, προστατευόμενο είδος, γεμάτο σκάγια- Βρίσκεται για περίθαλψη στην ΑΝΙΜΑ – Petpet.news

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο