Έτοιμα είναι τα δύο πάρκα σκύλων του Δήμου Αθηναίων-ΕΙΚΟΝΕΣ

από Μυρτώ Τζώρτζου
Τα πάρκα σκύλων είναι ιδιαίτερα σημαντικά σε μια πόλη, καθώς η βόλτα των ζώων ανάμεσα σε αυτοκίνητα και γεμάτα από κόσμο πεζοδρόμια είναι δύσκολη. Κάτι που γνωρίζουν καλά οι κηδεμόνες σκύλων. Πολλοί επίσης πολίτες δημιουργούν διάφορα προβλήματα όταν πηγαίνει κάποιος το σκύλο του βόλτα. Τα βλέπουμε και τα ζούμε καθημερινά.
Θέλοντας λοιπόν να δώσει λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα ο Δήμος Αθηναίων δημιούργησε δυο υπέροχα πάρκα σκύλων που οι μικροί μας φίλοι θα ξεδίνουν εκεί. Σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, τα πάρκα αυτά βρίσκονται στον Προμπονά και το Νέο Κόσμο και είναι ήδη ανοιχτές οι πόρτες τους στους τετράποδους Αθηναίους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, στα πάρκα αυτά τα σκυλάκια θα μπορούν να παίξουν μέσα στο πράσινο, να τρέξουν με την άνεσή τους, να γυμναστούν και να περάσουν υπέροχα. Σε ένα χώρο φυσικά εντελώς δικό τους και χωρίς τους κινδύνους που έχει η πόλη. Κάτι που βοηθάει και τους ίδιους αλλά και τους κηδεμόνες τους. Παιχνίδια με σιγουριά και ασφάλεια.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο