Πάτρα: Γυναίκα ζει με 13 σκυλιά-Το ένα μόνιμα στο μπαλκόνι επί τέσσερα χρόνια- Της επιβλήθηκε πρόστιμο 10 χιλιάδες ευρώ

από Μυρτώ Τζώρτζου
Πριν λίγο καιρό απασχόλησε την Πάτρα η υπόθεση γυναίκας που είχε στο σπίτι πάνω από 50 ζώα! Η υπόθεση έκανε τον γύρο του πανελληνίου. Σήμερα έρχεται στο φως νέα περίπτωση μιας Πατρινής, η οποία φέρεται ως φιλόζωη και έχει μέσα στο διαμέρισμα της 13 σκυλιά!
Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν, το ένα σκυλί βρίσκεται στο μπαλκόνι του σπιτιού συνεχώς εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου.
Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr η δικηγόρος Ελένη Αρβανίτη που έχει έρθει σε επαφή μαζί της εκ μέρους της φιλοζωικής, «πρόκειται με βάση τα στοιχεία που έχω μέχρι στιγμής για μία περίπτωση ιδιάζουσας φιλόζωης. Έχει 13 ζωάκια μέσα στο σπίτι της, εκ των οποίων, σύμφωνα με όσα ξέρω από το αστυνομικό τμήμα, μόνο τα τρία είναι τσιπαρισμένα και με ενημερωμένα βιβλιάρια. Της επιβλήθηκε και ένα πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ.
Το πολύ δυσάρεστο στην υπόθεση είναι ότι υπάρχει ένα σκυλί που βρίσκεται μόνιμα στο μπαλκόνι. Σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες από τη γειτονιά το ζώο βρίσκεται επί τέσσερα χρόνια στο μπαλκόνι κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες, χειμώνα- καλοκαίρι Αυτό δεν το αρνείται και προσφέρθηκε να παραχωρήσει το ζωάκι στη φιλοζωική αλλά αρνείται να ανοίξει στο υγειονομικό και στην αστυνομία. Εάν υπάρχουν μέσα στο διαμέρισμα ζωάκια που δεν βγαίνουν ποτέ, έχουμε πάλι κακοποίηση.
Είμαι σε επικοινωνία μαζί της να πάμε εκεί ως φιλοζωική για να δούμε τι γίνεται και με τα υπόλοιπα ζωάκια. Μένει να δούμε αν θα έρθουμε σε συνεννόηση ή αν θα πάμε με εισαγγελική παρέμβαση για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει».
Το σκυλάκι στο μπαλκόνι, όπως γράψαμε πιο πάνω, δίνεται για υιοθεσία. Επικοινωνήστε με Olga Boneli
ή εναλλακτικά με εμάς
👉 petpetmag@gmail.com
👉🏻 myrto1@hotmail.com
ή στο μέσεντζερ του facebook του site Petpet – Το καλύτερο τετράποδο site 

Κείμενο: Τσίχλα Κωνσταντίνα
konstantinatsi@hotmail.com

Πηγή: thebest.gr

Φωτογραφίες: Olga Boneli

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο