Μέγαρα: Βρήκε σπίτι η σκυλίτσα που είχε βρεθεί μετά από κακοποίηση μέσα σε λαγούμι και δεν μπορούσε να βγει

από Μυρτώ Τζώρτζου

Υπέροχα είναι τα νέα για τη σκυλίτσα Κρίστυ, η οποία βρέθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου στα Μέγαρα χωμένη μέσα σε ένα λαγούμι. Η μικρή Κρίστυ, που είχε απεγκλωβιστεί από τη φιλοζωική ομάδα Αδέσποτος Παλμός-Stray Pulse Animal Rescue Team, βρήκε σπίτι.

Η ιστορία της μικρής σκυλίτσας ήταν ιδιαίτερα στενάχωρη, όπως είχε αναφέρει η εθελόντρια του Αδέσποτου Παλμού Μαρία Αρκομάνη, καθώς μαζί με τη μητέρα της βασανιζόταν στα χέρια ανήλικων παιδιών. Τα παιδιά την είχαν κυνηγήσει με αποτέλεσμα να χωθεί σε ένα λαγούμι και να μην μπορεί να βγει από εκεί.

Εκείνες τις μέρες είχε κακοκαιρία και η σκυλίτσα κινδύνευε. Όμως, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των εθελοντών, κατάφερε και σώθηκε. Στο κτηνιατρείο διαπιστώθηκε ότι είχε και τύφο.

Έγινε καλά και το επόμενο βήμα ήταν να βρει ένα σπίτι που να την αγαπήσει ώστε να νιώσει ασφαλής και ευτυχισμένη. Τα αδεσποτάκια όμως που ψάχνουν μια αγκαλιά είναι αμέτρητα.

Όμως η πανέμορφη Κρίστη στάθηκε τυχερή καθώς μια γυναίκα η Μαλένα θέλησε να ανοίξει το σπίτι και την καρδιά της και να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Μια ευκαιρία που όλα τα ζωάκια του κόσμου αξίζουν.

Η Μαρία Αρκομάνη, που πρωτοστάτησε στη διάσωσή της μπαίνοντας στο λαγούμι, αναφέρει:

Η Κρίστυ μας …Το λαγουμάκι μας…

Σώθηκε από την κακοκαιρία …
Σώθηκε από τον Τύφο ….

Και πλέον έχει μια υπέροχη μαμά …Τη Μαλένα της καρδιάς μας…

Η μικρή μας πλέον έχει σπίτι… Έχει μια υπέροχη οικογένεια…

Μαλένα μου να έχετε μια υπέροχη ζωή με το μελαχρινό τερατάκι μας !!!!

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη…

Με εκτίμηση,

Η ομάδα
Αδέσποτος Παλμός – Stray Pulse
Animal Rescue Team

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο