Μέγαρα: Εθελοντές κατάφεραν και απεγκλώβισαν κουταβάκι που είχε μπει σε λαγούμι για να σωθεί από κακοποίηση

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μια δύσκολη διάσωση έκαναν οι εθελοντές του Αδέσποτου Παλμού – Stray Pulse Animal Rescue Team όταν απεγκλώβισαν μια μικρή κουταβίτσα που είχε μπει σε ένα λαγούμι στην περιοχή των Μεγάρων και δεν μπορούσε με τίποτα να βγει.

Η ιστορία της μικρής σκυλίτσας είναι ιδιαίτερα στενάχωρη, όπως αναφέρει η εθελόντρια Μαρία Αρκομάνη, καθώς μαζί με τη μητέρα της βασανιζόταν στα χέρια ανήλικων παιδιών.

Ο Αδέσποτος Παλμός ενημερώθηκε για αυτή την κακοποίηση και πήγε στο μέρος εκεί αλλά δεν κατάφερε να βρει τα παιδιά καθώς είχαν φύγει. Τη μαμά σκυλίτσα, που δεν ήταν ούτε 12 κιλάκια, την έσωσε ένα άνθρωπος αλλά η μικρή, φοβισμένη από τα παιδιά που την κυνηγούσαν με ξύλα για να τη χτυπήσουν, εγκλωβίστηκε μέσα στο λαγούμι στην προσπάθειά της να σωθεί.

Η Μαρία Αρκομάνη αναφέρει:

«Για ακόμα μια φορά γίναμε μια γροθιά και η Σωτηρία Κυριακοπούλου και ο Μάριος Μωραΐτης κόντρα στον άσχημο καιρό καταφέραμε και βγάλαμε τη μικρούλα από εκείνο το λαγούμι -νεκροταφείο. Γιατί όταν είσαι με τους καλύτερους, πάντα έχεις επιτυχία!! Τη μεταφέραμε αμέσως στον γιατρό, είναι 4 κιλάκια, 2.5 μηνών και υγιέστατη. Έχει μια ελαφριά δερματίτιδα αλλά το Σάββατο όπου θα γίνει το πρώτο εμβόλιο θα πάρει και φάρμακο για τα δερματικά. Την ονομάσαμε Κρίστυ και θα γίνει το πολύ 15 κιλάκια όπως η μαμά της.  Όποιος ενδιαφέρεται να βάλει στη ζωή του την Κρίστυ να επικοινωνήσει στο ☎️Αρκομάνη Μαρία 6946491993»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο