Ανάβυσσος: Κόκκινο Opel Corsa εγκατέλειψε στο δρόμο μια σκυλίτσα- Έχουν τις πινακίδες του

από Μυρτώ Τζώρτζου

Την ώρα που η Ελλάδα μετράει 3 με 4 εκατομμύρια αδέσποτα ζώα, τα οποία περιφέρονται στους δρόμους προσπαθώντας να επιβιώσουν, κάποιοι συνάνθρωποί μας αδιαφορώντας για τα πάντα συνεχίζουν να εγκαταλείπουν τα ζώα τους. Ή καλύτερα να τα πετάνε στην κυριολεξία στο δρόμο.

Ο λόγος για ένα πρόσφατο περιστατικό εγκατάλειψης, το οποίο έγινε στην ΑΤΕ Αναβύσσου 110. Για το συμβάν μας ενημερώνει το ΕΠΑΖ-Φιλοζωικο Σωματείο Σαρωνικού ΕΠΑΖ.

Οι άνθρωποι του Σωματείου κάνουν λόγο για ένα κόκκινο αυτοκίνητο, μάρκας Opel Corsa, κανούργιο, που άνοιξε την πόρτα του και πέταξε στην κυριολεξία στο δρόμο μια καφέ σκυλίτσα. Στη συνέχεια έφυγε μέσω της λεωφόρου Λαυρίου προς Ανάβυσσο.

Το θετικό σε όλο αυτό είναι ότι υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι έχουν καταγράψει τον αριθμό πινακίδας του αυτοκινήτου. Εάν δεν επιστρέψει να γνωστοποιήσει την ταυτότητά του, θα ακολουθηθεί η νομική οδός. Το σκυλάκι, όπως αναφέρει το ΕΠΑΖ, θα φιλοξενηθεί προσωρινά, θα πάει στο κτηνιατρείο για να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται η υγεία του και θα προωθηθεί για φιλοξενία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο