ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΛΙΑ ΞΑΝΘΗΣ: Ξεκινάει το μπαζάρ τους με υπέροχα χριστουγεννιάτικα πράγματα

από Μυρτώ Τζώρτζου
αδεσποτα Ξανθη

Έτοιμο είναι να ξεκινήσει το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της ομάδας Αδεσποτούλια Ξάνθης Adespotoulia Xanthis | Facebook  στην Ξάνθη, το οποίο θα γίνει Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου. Στο παζάρι αυτό θα βρείτε τα πάντα. Δωράκια για εσάς, τους φίλους σας, τους συγγενείς σας αλλά και για τα τετράποδά σας που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ.

Υπέροχες κούπες, διακοσμητικά, μοναδικές κατασκευές, κοσμήματα, στολίδια και άλλα για τα Χριστούγεννα, γούρια να διαλέξετε, πανέμορφα κεράκια και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς θα το βρει εδώ. Σε πολύ χαμηλές τιμές και σε πολύ μεγάλη ποικιλία.

Τα παζάρια είναι η βασική πηγή εσόδων μιας φιλοζωικής οργάνωσης.  Τα τελευταία δύο χρόνια με την καραντίνα οι φιλοζωικές οργανώσεις πέρασαν πολύ δύσκολα. Τα περιστατικά αμέτρητα, χωρίς όμως να μπορούν να κάνουν μπαζάρ. Και αυτό δυσκόλεψε πολύ το έργο τους. Αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος για να τους στηρίξουμε.

Τα ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΛΙΑ ΞΑΝΘΗΣ είναι γνωστά για το μεγάλο έργο που κάνουν. Για τα αμέτρητα ζώα που έχουν σώσει και για τα επίσης αμέτρητα που τους έχουν βρει σπίτι.

Κάντε μία επίσκεψη από εκεί. Δώστε εκεί τα χρήματά σας. Γιατί όλοι λίγο πολύ κάτι θα πάρουμε για τις γιορτές. Ας δώσουμε τα χρήματά μας σε ανθρώπους που βοηθάνε και σώζουν ζώα.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ, ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΛΙΑ ΞΑΝΘΗΣ   Adespotoulia Xanthis | Facebook

👉ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ (2,3 και 4 Δεκεμβρίου)

👉🏻11 το πρωί με 6 το απόγευμα

👉Περγάμου 14, Ξάνθη

   

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο