Αιγάλεω: Κατάστημα φιλοξενεί δύο αδεσποτάκια, μια γέρικη σκυλίτσα και ένα μικρό γατάκι

από Μυρτώ Τζώρτζου
Από την πρώτη στιγμή το petpet.news θεώρησε σημαντικό να προβάλλει κάποιους χώρους, είτε αυτοί είναι καταστήματα, είτε οτιδήποτε άλλο, τα οποία βοηθούν έμπρακτα τα αδέσποτα και τα βοηθούν στην επιβίωσή τους στους δρόμους. Η αδέσποτη ζωή, όπως γνωρίζουμε, ενέχει αμέτρητους κινδύνους. Τα αδέσποτα τη μια μέρα ζουν, την άλλη εξαφανίζονται. Άλλωστε, όπως γνωρίζουμε, τα αδεσποτάκια έχουν μέσο όρο ζωής 2-3 χρόνια.
Ένας τέτοιος χώρος είναι και ένα μαγαζί CRASH Collection που βρίσκεται στο Αιγάλεω. Οι άνθρωποι που το έχουν είναι φιλόζωοι. Έτσι, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, στο κατάστημα βρίσκουν καταφύγιο δύο αδέσποτα ζωάκια, μια σκυλίτσα και μια γατούλα, οι οποίες αράζουν στα μαξιλαράκια τους ευτυχισμένες και προστατευμένες.
Την ώρα που τα περισσότερα μαγαζιά αντιμετωπίζουν τα αδέσποτα με μεγάλη εχθρικότητα και τα διώχνουν, υπάρχουν και αυτοί που κάνουν κάτι διαφορετικό. Είπαμε, ο κόσμος αλλάζει. Απλά αλλάζει με πολύ αργούς ρυθμούς.
Η σκυλίτσα στις δύο πρώτες φωτογραφίες είναι η Σταυρούλα. Πρώην αδεσποτάκι φυσικά, άρρωστη γιαγιούλα, η οποία μένει μόνιμα στο μαγαζί.
Στην τρίτη φωτογραφία είναι το νέο μέλος του καταστήματος, η μικρή γατούλα Ριρίκα, που βρέθηκε χωμένη στη μηχανή του ιδιοκτήτη του μαγαζιού.
Δείτε εδώ την όμορφη και τυχερή Σταυρούλα σε ώρα ανάπαυσης

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Κατερίνα 17 Φεβρουαρίου, 2022 - 5:58 μμ

Μπράβο σε όλους τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που δείχνουν έμπρακτα την ανθρωπιά τους. Κι εμείς στην εταιρεία μας έχουμε δυο οικόσιτες γατούλες και έχουμε σπιτάκι έξω και τροφή για όλα τα αδέσποτα που βρίσκουν καταφύγιο στην αυλή μας

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο