Ζευγάρι υιοθέτησε αδέσποτο τρίποδο σκυλάκι και ανάπηρο γατάκι που θέλουν να είναι όλη την ώρα μαζί

από Μυρτώ Τζώρτζου
Μια πολύ συγκινητική ιστορία διαβάζουμε στο metro.co.uk και θέλουμε να τη μοιραστούμε μαζί σας.
Πρόκειται για τον Scooter και τον Falco, ένα γατούλη που κινείται με αναπηρικό καροτσάκι και ένα τρίποδο σκυλάκι που λατρεύουν να βρίσκονται μαζί και να απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου.
Ο όμορφος Scooter, τριών χρόνων, είναι μια σιαμέζα γάτα που τραυμάτισε τη σπονδυλική στήλη του σε ένα ατύχημα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τα πίσω ποδαράκια του. Ο φίλος του Falco, επίσης τριών ετών, βρέθηκε στους δρόμους χωρίς να έχει ήδη το ένα ποδαράκι του.
Το αξιολάτρευτο αυτό γατο-σκυλο-ζευγάρι έχει περάσει πολλά στη ζωή του, αλλά ευτυχώς κατάφερε να βρει και να μοιραστεί ένα παντοτινό σπίτι μαζί με την κηδεμόνα του Rose Mary Millan και το σύντροφό της Roy, οι οποίοι τα λατρεύουν.
Ο Scooter και ο Falco έχουν μια απίστευτη σχέση μεταξύ τους. Θέλουν να βρίσκονται μαζί και να κάνουν πράγματα μαζί. Λατρεύουν την πεζοπορία, να παλεύουν μέσα στο σπίτι και να κοιμούνται μαζί.
Η γυναίκα που τα υιοθέτησε, η Rose Mary, 49, από τη Βολιβία, Νότια Αμερική, μοιράζεται αξιολάτρευτα πλάνα του ζευγαριού στα social media. Η Rose Mary, η οποία είναι συγγραφέας, λέει: «Τα πάνε καλά και τους αρέσει να βγαίνουν μαζί. Τους αρέσει να ζουν στην ύπαιθρο και είναι και οι δύο πολύ τολμηροί.
Στο σπίτι, το αγαπημένο τους πράγμα που λατρεύουν είναι η πάλη. Θα μπορούσαν να παλεύουν όλη μέρα. Παίζουν μαζί, αλλά μόνο όταν ο Falco έχει διάθεση.»
Η Rose Mary και ο Roy υιοθέτησαν τον Falco, όταν ένας φίλος τους τον βρήκε αδέσποτο στο δρόμο. Ο κτηνίατρος είπε ότι τα ράμματα στην πληγή του ήταν πολύ άσχημα, σχεδόν φριχτά. Αυτό δεν θα μπορούσε να το κάνει επαγγελματίας γιατρός αλλά κάποιος που ήθελε να πειραματιστεί. Αυτό φυσικά δεν το έμαθαν ποτέ.
Η Rose Mary και ο Roy αρχικά σχεδίαζαν να αναθρέψουν τον Falco και να τον βοηθήσουν να βρει ένα νέο σπίτι. Ωστόσο, δυσκολεύτηκαν να βρουν κάποιον πρόθυμο να υιοθετήσει έναν σκύλο με τρία πόδια, για αυτό τον καλωσόρισαν στο σπίτι τους μόνιμα με τον Scooter αλλά και με μια άλλη γάτα που έχουν, τον Louis.
Όταν το ζευγάρι πήρε για πρώτη φορά τα ανάπηρα αυτά ζωάκια, κανένα από τα δύο δεν είχε κινητικά βοηθήματα. Η Rose Mary λέει: «Ο Falco μόλις πρόσφατα απέκτησε το νέο του πόδι. Αυτή τη στιγμή δεν το χρησιμοποιεί πραγματικά, απλώς χοροπηδά όπως θα έκανε με τα τρία πόδια. Αλλά αν μπορούμε να τον συνηθίσουμε, νομίζω, ότι θα τον βοηθήσει πραγματικά.»

Metro.co.uk: News, Sport, Showbiz, Celebrities from Metro

 (Φωτό: @scooterspath/Mercury Press)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο