Ακρωτήρι Λέσβου: Έκλεισαν σκυλάκια σε χώρο χωρίς νερό και φαγητό- Τα δύο βρέθηκαν νεκρά

από Μυρτώ Τζώρτζου

Δυστυχώς και η φετινή χρονιά, όπως φαίνεται, θα είναι μια χρονιά με αμέτρητες εγκαταλείψεις ζώων και αμέτρητες κακοποιήσεις. Και παρόλο που η κακοποίηση έγινε κακούργημα, φαίνεται ότι αυτό δεν έχει λειτουργήσει ανασταλτικά περιορίζοντας τα περιστατικά.

Αντίθετα οι άνθρωποι των φιλοζωικών αλλά και μεμονωμένοι εθελοντές δεν προλαβαίνουν να μαζέψουν νεκρά και κακοποιημένα ζώα. Και φυσικά κανείς δεν συλλαμβάνεται, κανείς δεν τιμωρείται. Και συνεχίζονται τα ίδια και τα ίδια. Οι αρχές δεν ασχολούνται και πολύ και οι άνθρωποι δεν μιλούν, δεν κατονομάζουν τους δράστες.

Ο λόγος για μια θλιβερή ιστορία που μαθαίνουμε από την Κιβωτος, Μυτιληνη – Kivotos, Mytilene, Greece, η οποία έγινε στο Ακρωτήρι Λέσβου. Η Κιβωτός ενημερώθηκε για ένα περιστατικό απίστευτης κτηνωδίας, το οποίο έρχεται να προστεθεί στα τόσα άσχημα που γίνονται στα ζώα καθημερινά στο νησί της Λέσβου.

Στις 14 Μαρτίου περιπατητής αντιλήφθηκε αδύναμα γαυγίσματα σκυλιών μέσα από ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στην περιοχή Ακρωτήρι Λέσβου. Οι εθελοντές πήγαν και είδαν μέσα στο σπίτι και εντόπισαν 4 σκυλιά, 2 εκ των οποίων είχαν εξαφανιστεί προ ημερών από παρακείμενη περιοχή και τα αναζητούσαν οι φιλόζωοι που τα φρόντιζαν.

Οι εθελοντές της Κιβωτού αναφέρουν για το περιστατικό:

«Κλήθηκε επί τόπου η αστυνομία ώστε να ανοιχτεί το οίκημα, και αμέσως μια αηδιαστική μυρωδιά γέμισε το χώρο. Μέσα βρέθηκαν δύο σκυλιά, το ένα ιδιόκτητο, νεκρά (πιθανότατα από πείνα και δίψα) και δύο ακόμα ευτυχώς ζωντανά (το ένα μπήκε στον ορό προληπτικά). Έχουν γίνει μηνύσεις κατά αγνώστων.

Παρακαλούμε όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ! Έχουμε ανάμεσα μας έναν ψυχοπαθή δολοφόνο ανυπεράσπιστων πλασμάτων- ΔΕΝ πρέπει να τον αφήσουμε ατιμώρητο! ΑΝ έχετε οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να μας οδηγήσει στον εντοπισμό του δράστη, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΚΙΒΩΤΟ Μυτιλήνης».

Κιβωτος, Μυτιληνη – Kivotos, Mytilene,

Στις φωτογραφίες ο άτυχος αδεσποτάκος που βρέθηκε νεκρός.

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Εύη Πανοπούλου 16 Μαρτίου, 2023 - 2:19 πμ

Λες και συναγωνίζονται οι δολοφόνοι ποιος θα πετύχει το χειρότερο έγκλημα. Κάθε μέρα διαβάζουμε 1 η 2 εγκλήματα αθώων ψυχών. Δεν μιλάει κανείς γιατί τις περισσότερες φορές οι δολοφόνοι αυτοί δρουν στο σκοτάδι.

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο