Αμαλιάδα: Τα κατάφερε και έζησε το σκυλάκι που κάποιος του έριξε φόλα

από Μυρτώ Τζώρτζου
Τα κατάφερε το σκυλάκι, όπως μαθαίνουμε από τη σελίδα των εθελοντών Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας – Φιλοζωική Ένωση Αμαλιάδας, το οποίο έφαγε φόλα πριν από λίγες μέρες στην Αμαλιάδα.
Δυστυχώς τα πράγματα στη χώρα μας αντί να καλυτερεύουν γίνονται όλο και χειρότερα. Και το τραγικό είναι ότι πριν από μερικούς μήνες η Βουλή μετέτρεψε την κακοποίηση ζώου σε κακούργημα. Πτόησε κανέναν αυτόν; Δεν νομίζουμε. Λογικό. Αφού κανείς δεν πιάνεται και δεν τιμωρείται.
 Όπως αναφέρει η Άρτεμις Δημητροπούλου της φιλοζωικής, το πρωί του Σαββάτου, 21 Αυγούστου, και ενώ κοιμόταν, χτύπησε το τηλέφωνο για να την ενημερώσουν για ένα σκυλάκι που είχε φάει φόλα και πέθαινε με φριχτό τρόπο, όπως γνωρίζουμε.
Πήγε αμέσως στο σημείο και το είδε να σπαρταράει. Κανείς περαστικός δεν έδινε σημασία. Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να το μεταφέρει στο γιατρό. Έχουμε φτάσει στο τέρμα της αναλγησίας και της σκληρότητας. Ενσυναίσθηση μηδέν. Για πολιτισμό ούτε λόγος.
Το σκυλάκι μεταφέρθηκε αμέσως στο κτηνιατρείο όπου έδωσε σκληρή μάχη και τα κατάφερε. Δεν είναι εύκολο πράγμα να επιβιώσεις από φόλα.
Τι θα γίνει με τους εθελοντές; Πόσο θα αντέξουν; Και δεν μιλάμε για πλήθος εθελοντών αλλά για άτομα μετρημένα στην παλάμη του ενός χεριού.
Η ανάρτηση της ομάδας και της Άρτεμις Δημητροπούλου Ψυχολόγος για το περιστατικό: 
“Τα καταφέραμε!!! ♥️Το σκυλάκι που έφαγε φόλα…ζει !!!!!
Και όπως βλέπετε είναι ένας κούκλος!!!
Σάββατο πρωί χτύπησε το τηλ.: “ΦΟΛΑ, ΣΚΥΛΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ”!!!
Έτρεξα και τον είδα να σπαρταράει…ο κόσμος δίπλα προσπερνούσε αδιάφορα… κανείς δεν μπήκε στο κόπο να τον πάρει να τον πάει σε ένα κτηνίατρο!!!
Αναρωτιέμαι, αν δεν άκουγα το τηλέφωνο (μιας και κοιμόμουν) θα ζούσε τώρα;;; ΟΧΙ.
Γιατί τόση αδιαφορία;;;
Τον προλάβαμε και είναι (σχεδόν) καλά 🐾❤️
Ευχαριστούμε τον Kthniatreio-Amaliada Kefalas Iwannis που τον περιέθαλψε!
Υ.Γ: ΜΗΝ κλείνετε τα μάτια… βοηθήστε…τόσα πλάσματα γύρω μας έχουν ανάγκη!”
Βίντεο:

👁‍🗨 Την ώρα της μεταφοράς στο κτηνιατρείο

👁‍🗨 Ο μικρούλης που έφαγε τη φόλα είναι καλά

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο