Αν κάποιος βλέπει όμορφο τον Αχιλλέα, ας τον πάρει μη βγει στο δρόμο- Είναι από τα ζώα των συλλεκτριών στον Αγ. Ελευθέριο

από Μυρτώ Τζώρτζου
Ένα πολύ ταλαιπωρημένο ζωάκι, που όμως είναι απίστευτα τρυφερό και καλό, ο γατούλης Αχιλλέας, ψάχνει έναν άνθρωπο που θα ανοίξει το σπίτι του για αυτόν και θα τον αγαπήσει πραγματικά.
Μπορεί κάποιοι να τον βλέπουν άσχημο. Όμως, όπως έχουμε ξαναπεί, κανένα ζωάκι δεν είναι άσχημο. Όλα είναι όμορφα, μοναδικά. Με τα δικά τους χαρακτηριστικά και το δικό τους χαρακτήρα.
Ναι, ο Αχιλλέας δεν είναι άσχημος. Είναι μοναδικός. Και ας μην έχει ένα ματάκι. 
Ο γατούλης είναι ένα από τα 100 ζώα που είχαν οι γνωστές συλλέκτριες στον Άγιο Ελευθέριο. Οι συνθήκες που ζούσαν ήταν πολύ άσχημες. Σκεφτείτε τόσα ζώα σε ένα σπίτι.
Μετά από πολλές προσπάθειες μηνών κάποιοι εθελοντές, μεταξύ αυτών και οι άνθρωποι του Φιλοζωικός και περιβαλλοντικός σύλλογος Αγ.Αναργύρων “Care About Nature-CAN, κατάφεραν να πάρουν πολλά ζωάκια από εκεί. Τα περισσότερα πήγαν σε προσωρινές φιλοξενίες. Όμως είναι πάρα πολλά. Και δεν υπάρχει χώρος. Για κάποια είναι μονόδρομος η επανένταξή τους στο δρόμο. Πολύ δύσκολο πράγμα αυτό. Πώς θα τα καταφέρουν όταν έχουν ζήσει μέσα σε σπίτι.
Ο Αχιλλέας πραγματικά είναι ένα υπέροχο ζώο. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια δεύτερη ευκαιρία. Να τον αγαπήσει κάποιος και να του δώσει μια μεγάλη αγκαλιά. Μια μόνιμη αγκαλιά. Είναι στειρωμένος, τρυφερούλης και τρελαίνεται να δίνει και να παίρνει αγάπη. Λιώνει για χάδια.
Αν κάποιος τον βλέπει όμορφο και θέλει να ανοίξει το σπίτι του για αυτόν, ο Αχιλλέας θα τον ευγνωμονεί για πάντα. Θα δοθεί με ό,τι ορίζεται από το νόμο.
Καλέστε εδώ: 📞 6937434487 και 6980231512
 Ο Αχιλλέας σας περιμένει 🙏🙏🙏

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο