Από αδεσποτάκι στη Ρόδο μοντέλο στη Vogue!

από ymavrak

Αδέσποτο σκυλάκι από τη Ρόδο το οποίο υιοθετήθηκε πριν από οκτώ  περίπου χρόνια από τουρίστρια που είχε έρθει στο νησί μας για διακοπές, έγινε ρεπορτάζ σε γνωστό Βρετανικό περιοδικό, καθώς διακρίθηκε σε σχετικό διαγωνισμό καλλιστείων που έγινε στο Νότινχαμ.

Το σκυλάκι περιφέρονταν αδέσποτο το καλοκαίρι του 2008 κοντά σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην περιοχή ανάμεσα σε Ιαλυσό και Κρεμαστή και μάλιστα ήταν σε άθλιο χάλι. Το εντόπισε ομάδα από τουρίστριες που είχε έρθει στη Ρόδο για διακοπές και αμέσως το συμπάθησαν και άρχισαν να παίζουν μαζί του.

Ζήτησαν να το πάρουν μαζί τους στην Αγγλία φεύγοντας αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό καθώς το μικρό κουταβάκι είχε διάφορα προβλήματα υγείας. Τότε η  Βρετανίδα κα Louisa Cook ζήτησε τη βοήθεια της  οικογένειας Μάτση, που διαθέτει τουριστική επιχείρηση στην περιοχή (εστιατόριο Πήγασος), για να το περιθάλψει και να το στείλει στη συνέχεια στην Αγγλία αεροπορικώς.  Έτσι κι έγινε. Η οικογένεια σε συνεννόηση με την αρμόδια κτηνίατρο, περιέθαλψε το μικρό άρρωστο κουταβάκι και έξι μήνες μετά το έστειλε στο εξωτερικό!
Στο διάστημα αυτό η ίδια κοπέλα κάλυψε όλα τα έξοδα στην οικογένεια που το κράτησε για να το μεγαλώσει.

Από τότε το σκυλάκι ζει στο Νότινχαμ της Αγγλίας και πρόσφατα έγινε… μέρος διαφήμισης στο παγκοσμίου φήμης περιοδικό Vogue από γνωστό οίκο νυφικών.

Πηγή: http://www.rodiaki.gr/

vogue

 

doog

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο