Από το κλουβί του κυνοκομείου Βόλου σε σπίτι- Ο όμορφος Ράμπο είναι πια ευτυχισμένος

από Μυρτώ Τζώρτζου

Συνήθως όταν μιλάμε για αδέσποτα ζωάκια, εννοούμε αυτά που ζουν στους δρόμους. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αδέσποτα είναι και τα ζώα που ζουν στα κυνοκομεία. Που είναι κλεισμένα σε ένα κλουβί και περιμένουν ένα χάδι και μία αγκαλιά.

Και αυτά τα ζώα θέλουν ένα σπίτι να ανοίξει τις πόρτες του και να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσουν ευτυχισμένα, μακριά από το απρόσωπο, σκληρό και παγωμένο κλουβί που τα έχουμε καταδικάσει. Γιατί καταδίκη είναι ένα κλουβί. Το χειρότερο από όλα είναι ότι πολλά δεν καταφέρνουν να βρουν σπίτι και πεθαίνουν μόνα τους μέσα σε αυτό το κλουβί. Είναι πολύ λυπηρό. Σκεφτείτε πώς κάνουν όταν βλέπουν άνθρωπο να τα πλησιάζει.

Ένα τέτοιο ζώο ήταν και ο Ράμπο, όπως διαβάζουμε στη σελίδα της Vana Prantalou. Ο όμορφος Ράμπο ζούσε στο κυνοκομείο Βόλου. Τρελαινόταν για παρέα και ανθρώπινη παρουσία.

Ήταν όμως τυχερός. Γιατί η τύχη του κάποια στιγμή άλλαξε καθώς κάποια οικογένεια θέλησε να τον υιοθετήσει. Να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Και από το Βόλο ταξίδεψε στη Χαλκίδα, στο νέο του σπίτι.

Η μικρή της οικογένειας τον λατρεύει. Και εκείνος φυσικά, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, της το ανταποδίδει. Υπάρχει ομορφότερο πράγμα από αυτό;

Ο Ράμπο ήταν τυχερός. Αμέτρητα όμως άλλα ζωάκια ζουν στα κλουβιά και περιμένουν μια αγκαλιά. Υιοθετήστε ένα ζώο από κυνοκομείο. Αλλάξτε του τη ζωή.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο