Ασπρόπυργος: Ψάχνει σπίτι το κουταβάκι που βρέθηκε να κάθεται στο δρόμο πάνω στο σκοτωμένο αδερφάκι του

από Μυρτώ Τζώρτζου
Aspropyrgos

Μια εικόνα που σε κάνει να δακρύσεις δημοσίευσε η φιλοζωική οργάνωση που δραστηριοποιείται στον Ασπρόπυργο AnimAid Animal Rescue και που δείχνει για άλλη μια φορά ότι και τα ζώα έχουν συναισθήματα, κάτι που αμφισβητείται από κάποιους. Και όμως έχουν λάθος. Τα ζώα νιώθουν, τα ζώα πονάνε, τα ζώα μας μαθαίνουν την ανιδιοτελή αγάπη. Την αγάπη χωρίς όρια. Τα ζώα είναι δίπλα μας μέχρι το τέλος.

Στη φωτογραφία αυτή βλέπουμε ένα κουταβάκι σκοτωμένο σε δρόμο του Ασπρόπυργου στην περιοχή που βρίσκονται τα διυλιστήρια. Και από πάνω ξαπλωμένο το αδερφάκι του που γλύτωσε από το αυτοκίνητο που χτύπησε το άλλο.

Ο Ασπρόπυργος είναι από τις πιο σκληρές περιοχές της Αθήνας για τα ζώα. Εδώ ζουν και περιφέρονται σε δρόμους και βουνά πάνω από 3 χιλιάδες, σύμφωνα με υπολογισμούς, αδέσποτα. Οι εγκαταλείψεις και οι κακοποιήσεις είναι σε καθημερινή βάση. Πολλά ζώα πετάγονται σαν σκουπίδια στις χωματερές που υπάρχουν εκεί χωρίς να μπορούν να επιβιώσουν.

Οι εθελοντές δεν προλαβαίνουν να σώζουν πλάσματα που έχουν ανάγκη. Δυστυχώς οποιαδήποτε στιγμή και αν βρεθείς εκεί, δεν υπάρχει περίπτωση να μη δεις σκοτωμένα ζώα στους δρόμους. Δρόμοι κακοφτιαγμένοι, με σχεδόν καθόλου φωτισμό, δρόμοι που τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες τα αυτοκίνητα χωρίς να υπολογίζουν τα αμέτρητα αδέσποτα που βρίσκονται εδώ και εκεί.

Οι άνθρωποι της AnimAid Animal Rescue κάνουν έκκληση να βρεθεί ένα σπίτι για το σκυλάκι που έζησε. Φυσικά και δεν το άφησαν εκεί. Εκεί δεν θα είχε καμία ελπίδα. Θα ήταν το επόμενο θύμα ενός ανεύθυνου και αναίσθητου οδηγού.

Πρόκειται για αγοράκι, περίπου 4 μηνών, το οποίο έχει ανάγκη από ένα μόνιμο σπίτι. Όλα τα βασικά, εμβολιασμός, αποπαρασίτωση, τσιπ θα γίνουν μέσω του προγράμματος.

Αν μπορείτε να ανοίξετε το σπίτι σας για τον υπέροχο μικρό κουταβίνο, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα στο ☎  6944392815, Ρόη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο