Βόλος: Πέταξαν νεογέννητα γατάκια σε κάδο σκουπιδιών- Το ένα μόνο κατάφερε και έζησε

από Μυρτώ Τζώρτζου
gataki skoupidia

Πραγματικά είναι αδιανόητο πώς μπορεί κάποιος να πετάξει νεογέννητα γατάκια. Ακόμα όμως πιο αδιανόητο είναι όταν τα πετάει μέσα σε κάδο σκουπιδιών. Εκεί δεν έχεις να πεις τίποτα γιατί αυτός που κάνει κάτι τέτοιο, θα τολμούσαμε να πούμε χωρίς να είμαστε ειδικοί, ότι χρήζει ψυχιατρικής περίθαλψης.

Το να πετάξεις ζωντανά πλάσματα στα σκουπίδια είναι προσβολή της ίδιας της ζωής. Είναι διαστροφή, για να το πούμε απλά. Γιατί τι άνθρωπος είσαι που κάνεις κάτι τέτοιο τόσο απάνθρωπο…

Αυτές τις μέρες στο Βόλο οδηγήθηκε στον ανακριτή μια ηλικιωμένη γυναίκα που πέταξε ζωντανά γατάκια στα σκουπίδια. 

Όπως μαθαίνουμε όμως από τη Φιλοζωική Ομάδα Βόλου κάτι τέτοιο συνέβη και πάλι καθώς περνώντας περαστικοί από τον Άγιο Κωνσταντίνο, επί της οδού Τσοποτού, στο ύψος της Φιλίππου, άκουσαν κλάματα μέσα σε ένα κάδο σκουπιδιών. Μέσα στον κάδο υπήρχε μία σακούλα με νεογέννητα γατάκια, καταπλακωμένη από σκουπίδια. Τραβώντας τη σακούλα είδαν νεκρά τα ζώα εκτός από ένα. Και φυσικά το πήραν από εκεί να το σώσουν. Τα αδερφάκια του όμως ήταν νεκρά.

Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Αυτό που θέλουμε πάνω από όλα είναι το μικρό να τα καταφέρει.

Χωρίς βέβαια να ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος που έκανε κάτι τέτοιο θα το ξανακάνει. Αν λοιπόν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μιλήσει. Η σιωπή είναι συνενοχή.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο