Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης: Πέταξαν στα σκουπίδια τυφλό σκύλο, γεμάτο πληγές που αιμορραγούσαν

από Μυρτώ Τζώρτζου
skylos se skoupidia

Μετά από συντονισμένη προσπάθεια των εθελοντών πιάστηκε τελικά και μεταφέρθηκε στην κτηνιατρική κλινική του Κυριάκου Αγαθαγγελίδη ο σκύλος που βρέθηκε πεταμένος και σε άθλια κατάσταση μέσα σε κάδο σκουπιδιών στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Έκκληση για το σκυλάκο είχε κάνει η εθελόντρια Voula Tzanou, η οποία ανέφερε ότι το ζώο ήταν τυφλό και γεμάτο πληγές που αιμορραγούσαν. Η κοπέλα μάλιστα που το εντόπισε προσπάθησε να το βγάλει από τον κάδο όμως δεν τα κατάφερε καθώς ο σκύλος ήταν πολύ τρομοκρατημένος.

Τελικά ο σκυλάκος πιάστηκε και μεταφέρθηκε, όπως είπαμε, σε κτηνιατρική κλινική. Όπως αναφέρει η κ. Τζάνου όλες οι εξετάσεις του, βιοχημικές, αιματολογικές, είναι άψογες. Πρόκειται για σκυλίτσα, την οποία ονόμασαν Λώρα. Η Λώρα τρώει με πολλή όρεξη όμως έχει εκτεταμένες αλλοιώσεις καθώς οι μύες της έχουν καταστραφεί. Έγινε καθαρισμός στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Η βιοψία που της έγινε στάλθηκε στη Γερμανία. Οι γιατροί κάνουν λόγο πιθανώς για σάρκωμα. Διαφορετικά το ζώο κακοποιήθηκε.

Όποιος θέλει να βοηθήσει ας επικοινωνήσει με την εθελόντρια για να του δοθεί ο λογαριασμός του κτηνιατρείου👉   Voula Tzanou | Facebook

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο