Αθήνα: Ψάχνουμε άμεσα σπίτι για τη γατούλα Κλειώ που την παράτησαν αυτές τις μέρες σε μέρος με σκυλιά για να πάνε διακοπές

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η Κλειώ είναι μια υπέροχη γατούλα. Ένα πανέμορφο πλάσμα, με πολύ καλό χαρακτήρα που όμως έπεσε σε ακατάλληλα χέρια. Έπεσε σε κηδεμόνες που δεν τους άξιζε. Οι οποίοι αποφάσισαν αυτές τις μέρες, μέσα στο καλοκαίρι, στη ζέστη και τον καύσωνα, να την ξεφορτωθούν. Τη βαρέθηκαν; Πάνε διακοπές και δεν ήθελαν να την πάρουν μαζί αλλά ούτε και να πληρώσουν φιλοξενία; Το πιθανότερο να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Και την πέταξαν στο δρόμο. Στο λόφο του Φιλοπάππου. 

Την Κλειώ την εντόπισαν να κάθεται και να μην κουνιέται. Ήταν εμφανώς σοκαρισμένη. Δεν είχε μάθει έξω. Είναι γάτα σπιτιού, γάτα καναπέ. Σιγά σιγά ξεθάρρεψε. Και ξετύλιξε έναν απίστευτο χαρακτήρα. Μοναδική γατούλα. Ένα πλάσμα που όμως κινδυνεύει έξω. Στο λόφο υπάρχουν σκυλιά που κυνηγάνε τις γατούλες. Και αυτή δεν είναι μαθημένη στους κινδύνους.

Για αυτό κάνουμε έκκληση να βρει άμεσα ένα σπίτι να φύγει από έξω. Όσο μένει κινδυνεύει. Γιατί ψάχνει να φάει, ψάχνει να πιει νερό. Δεν έχει πού να πάει να κρυφτεί να κάτσει. Δεν υπάρχει κάποιος για αυτή που να τη φροντίσει αποκλειστικά και να την έχει υπό την προστασία του. Και ίσως να την πάρει και σπίτι του. Είναι τελείως μόνη της και απροστάτευτη.

H Κλειώ είναι μια αξιολάτρευτη γατούλα, δύο περίπου ετών, με χαρακτηριστικά Norwegian Forest: Μάτια πράσινα εκφραστικά, μεταξένια πλούσια γούνα, ιδιαίτερα φουντωτή ουρά. Πάνω απ’ όλα είναι ιδιαίτερα έξυπνη, με μειλίχιο και φιλικό χαρακτήρα γατόσκυλου. Αυτό το χαριτωμένο πλάσμα πετάχτηκε στο μέσο του Φιλοπάππου εκτεθειμένη σε διερχόμενους σκύλους και κακόβουλους τύπους. Εμφανώς ζούσε με άνθρωπο. Eίναι αξιαγάπητη σύντροφος και απόλυτο αντίδοτο στη μοναξιά. Οι εξετάσεις αίματος ήταν άψογες και είναι αρνητική σε λοιμώδη. Δίνεται με συμβόλαιο υιοθεσίας σε υπεύθυνο φιλόζωο.

Αν κάποιος θέλει την υπέροχη και μοναδική Κλειούλα, ας τηλεφωνήσει εδώ. Η Κλειώ περιμένει μια δεύτερη ευκαιρία.

 👉 ☎ Τηλ. 6945247769

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο