Χαϊδάρι: Ψάχνει άμεσα σπίτι η σκυλίτσα Σύλβια που έμεινε μόνη σε μια αυλή επειδή πέθανε η κηδεμόνας της

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η πανέμορφη σκυλίτσα που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η Σύλβια. Η Σύλβια είναι μια άτυχη ψυχούλα και αυτό γιατί κάποτε ζούσε μια όμορφη ζωή παρέα με τον άνθρωπό της. Η κηδεμόνας της όμως ήταν μεγάλη σε ηλικία και στα 85 της έπαθε εγκεφαλικό. Παρέμεινε καιρό στο νοσοκομείο αλλά δεν τα κατάφερε. Έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες.

Και έκτοτε η Σύλβια, που έμεινε ορφανή, περιμένει υπομονετικά να επιστρέψει η ηλικιωμένη. Παραμένει στην αυλή του σπιτιού της και περιμένει. Είναι τελείως μόνη. Τη φροντίζουν όσο μπορούν κάποιοι γείτονες και κάποιες φορές βγαίνει και μια βόλτα. Όμως δεν είναι ζωή αυτή γιατί το σκυλάκι είναι μόνο του και λυπημένο. Και μέσα σε όλα αυτά το σπίτι πρόκειται να πωληθεί.

Πού θα πάει η Σύλβια. Δεν υπάρχει κανένα μέρος που να μπορεί να ζήσει με αγάπη και ασφάλεια. Και για αυτό πρέπει να βρει άμεσα σπίτι.

Η σκυλίτσα είναι περίπου 4 ετών και μόλις 12 κιλάκια. Ένας υπέροχος χαρακτήρας και μια τέλεια παρέα. Είναι υγιής και θα δοθεί εμβολιασμένη, με τσιπ και στειρωμένη.

Γίνεται έκκληση να βρεθεί κάποιος που να ανοίξει το σπίτι του για αυτή και να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Βρίσκεται στην Αθήνα, στο Χαϊδάρι.

Όποιος θέλει να κάνει μέλος του σπιτιού του αυτό το υπέροχο άτυχο πλασματάκι ας καλέσει στο

👉🏻6974004811  Η Σύλβια περιμένει.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο