Μαριάννα Τουμασάτου: «Είχα 25 αδέσποτα και σε δυο νύχτες μου τα σκότωσαν με φόλες»

από Μυρτώ Τζώρτζου

Στην πρώτη εκπομπή «Μουσούδες» του Action 24 που παρουσιάζει η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη εμφανίστηκε η γνωστή ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάκου, η οποία είναι γνωστή για τη μεγάλη αγάπη της στα ζώα.

Μαζί της στην εκπομπή ήταν και ο γάτος Γκίζο, του οποίου το όνομα βγαίνει από τη λέξη γκρίζο. Ο Γκίζο, μόλις 6 μηνών, δεν είναι της ηθοποιού αλλά ένας γατούλης που μάζεψε από το δρόμο, το περιέθαλψε και ψάχνει να του βρει σπίτι.

Η ίδια ανέφερε τη ζωή της με τα ζώα και πόσα της έχουν δώσει αλλά και το ότι είναι αλλεργική σε αυτά.

«Είμαι αλλεργική και στις γάτες και στους σκύλους. Από γατί έχω πάει ένα τέταρτο πριν πεθάνω στο νοσοκομείο! Γιατί ήμουν και κρυωμένη, ήρθε το αλλεργιογόνο και έκατσε επάνω στο κρύωμα και πήγα χωρίς οξυγόνο στο νοσοκομείο. Έτοιμη για διασωλήνωση».

Στη συνέχεια της εκπομπής, σε ερώτηση της παρουσιάστριας για το πόσα ζώα έχουν περάσει από το σπίτι της, η κ. Τουμασάτου απάντησε ότι είναι τόσα πολλά που δεν μπορεί να θυμηθεί. Όμως της συνέβη και ένα πολύ άσχημο περιστατικό: «Θυμάμαι μια περίοδο της ζωής μου που είχα 25 αδέσποτα. Και σε δύο νύχτες τα σκότωσαν σχεδόν όλα με φόλες. Σκυλιά που δεν πείραξαν ποτέ κανέναν. Κάποιος αισθάνθηκε ότι δεν έπρεπε να υπάρχουν τα σκυλιά».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο