Χανιά: Έκκληση να βρεθεί σπίτι για τη σκυλίτσα, Βελγικό Ποιμενικό, που μένει μόνη γιατί ο άνθρωπός της θα μπει σε γηροκομείο

από Μυρτώ Τζώρτζου
Τα ζώα είναι η καλύτερη παρέα σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας. Που ίσως ζουν μόνοι τους, μακριά από τα παιδιά τους. Που δεν έχουν ιδιαίτερες δραστηριότητες και μένουν στο σπίτι.
Τι γίνεται όμως όταν οι άνθρωποι αυτοί μεγαλώσουν πολύ και δεν μπορούν πλέον να φροντίζουν τα κατοικίδιά τους; Όταν δεν μπορούν να φροντίσουν ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό, πόσο μάλλον κάποιον άλλον; Τότε θα πρέπει να τους βοηθήσουμε όπως μπορούμε.
Κάτι τέτοιο συμβαίνει και σε ένα χωριό του Δήμου Πλατανιά, στα Χανιά Κρήτης. Εκεί ζει ένας ηλικιωμένος κύριος, 92 ετών. Μόνος του μαζί με τη σκυλίτσα του.
Ο κύριος αυτός δυστυχώς θα μπει σε οίκο ευγηρίας γιατί δεν είναι πλέον σε θέση να αυτοεξυπηρετείται μόνος του. Τι θα γίνει όμως το ζώο του;
Το σκυλί είναι 7 ετών, θηλυκό. Το όνομά του είναι Δέσποινα και είναι καθαρόαιμο Ποιμενικό Βελγικό. Είναι φιλικό, αξιαγάπητο και πολύ έξυπνο. Είναι υγιέστατο, έχει βιβλιάριο υγείας και υπάρχουν τα χαρτιά αγοράς του. Είναι η μόνη συντροφιά του παππού και το πρόσεχε πάρα πολύ. Για αυτόν είναι η οικογένειά του.
Είναι μεγάλη ανάγκη να δοθεί σε κάποιον προκειμένου ο παππούς να δεχτεί να φύγει από το σπίτι.
Κάνουμε έκκληση να βρεθεί κάποιος να υιοθετήσει αυτό το υπέροχο πλάσμα.
Μπορείτε να στείλετε μήνυμα εδώ Ερασμία Γναφάκη 

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Αλέξανδρος Λάβδας 13 Μαρτίου, 2022 - 5:54 μμ

Πρέπει να γίνει κάτι να δεχτούν το ζώο στο γηροκομείο. Αυτό είναι το σωστό και για το ζώο και για τον άνθρωπο.

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο