Θεσσαλονίκη: Ζητάμε λίγες μέρες φιλοξενία για γατούλα που δαγκώθηκε από σκύλο και δεν κλείνει η πληγή στο δρόμο

από Μυρτώ Τζώρτζου
Όπως ξέρουμε δυστυχώς αμέτρητα είναι τα ζωάκια που έχουν ανάγκη από σπίτι. Για να το πούμε ακριβώς όπως έχει όλα τα ζώα που ζουν στους δρόμους χρειάζονται ένα σπίτι. Να ζήσουν με ασφάλεια, χωρίς να κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή.
Κάποια όμως από αυτά έχουν περισσότερη ανάγκη να φύγουν από το δρόμο από άλλα. Είναι τα ζώα που κινδυνεύουν άμεσα, που αν παραμείνουν έξω, δεν θα τα καταφέρουν. Πρόκειται για τα άρρωστα, τα ανάπηρα, τα γέρικα και κάποια που η αποθεραπεία τους για κάτι για το οποίο έχουν νοσηλευτεί δεν γίνεται στο δρόμο.
Ένα τέτοιο ζωάκι είναι και το αδέσποτο γατάκι που βλέπετε στις πιο κάτω φωτογραφίες. Πρόκειται για μια θηλυκιά γατούλα, 9 περίπου μηνών, την οποία δάγκωσε σκύλος. Παρόλο όμως που η πληγή έστρωσε, έχει ακόμα θέμα με το ποδαράκι της.
Η γατούλα νοσηλεύτηκε 8 μέρες στο κτηνιατρείο. Στη συνέχεια έγινε επανένταξη. Όμως δεν είναι ακόμα καλά. Το ποδαράκι της έχει πρόβλημα, όπως βλέπετε στο βίντεο.
Μπορεί να έχει πρόβλημα με κάποιο νεύρο. Η πατούσα κρέμεται….το πόδι είναι εντάξει. Πατάει την πατούσα ανάποδα και έχει κάνει πληγή.
Κάνουμε έκκληση να βρεθεί ένα σπίτι να φιλοξενηθεί μέχρι να δούμε πόσο και αν θα βελτιωθεί. Αν μείνει λίγο σε σπίτι, δεν θα μολυνθεί η πληγή. Και θα υπάρχει και χρόνος να βρεθεί ένα μόνιμο σπιτάκι για αυτή;
Η γατούλα είναι πολύ καλή και στειρωμένη. Ένα σπιτάκι θέλουμε για λίγο να μπορέσει να γίνει η αποθεραπεία της. Αν κάποιος θέλει να τη βοηθήσει, ας καλέσει την κυρία Τάνια στο 6977 011 763.

Δείτε ΕΔΩ τη γατούλα

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο