Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από τις “Εφτάψυχες”

από Μυρτώ Τζώρτζου

Οι εθελοντές μέλη του φιλοζωικού σωματείου «Εφτάψυχες» (Nine Lives Greece) σας προσκαλούν στο χριστουγεννιάτικο παζάρι τους που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου (10:00 – 15:00) στο Arcadia Center (αίθουσα Διοτίμα) που βρίσκεται στην οδό Εμπεδοκλέους 26 στο Παγκράτι.

Με τιμές που ξεκινούν από 2 ευρώ, στο χριστουγεννιάτικο παζάρι του σωματείου «Εφτάψυχες» θα βρείτε βιβλία, ρούχα, δώρα, κάρτες, αξεσουάρ μόδας, κοσμήματα, διακοσμητικά για το σπίτι, σπιτικά γλυκά και πίτες. Δε θα λείπουν και τα αγαπημένα προϊόντα των «Εφτάψυχων» όπως κούπες, φούτερ & T-shirts, μπολ και μπρελόκ.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις αδέσποτες γάτες της Αθήνας που φροντίζουν οι εθελοντές του σωματείου «Εφτάψυχες» καλύπτοντας τις ανάγκες για τροφή και κτηνιατρική περίθαλψη. Οι «Εφτάψυχες» (Nine Lives Greece) είναι ένα δίκτυο εθελοντών, με σκοπό τη μείωση του υπερπληθυσμού των αδέσποτων γατών μέσα από προγράμματα στείρωσης, σύλληψης κι επανατοποθέτησης.

Κάθε χρόνο στειρώνει εκατοντάδες αδέσποτες γάτες στην Αθήνα (πάνω από 1.200 μόνο για το 2015), ενώ βελτιώνει την ποιότητα ζωής περισσότερων των 400 γατιών με τα προγράμματα καθημερινού ταΐσματος και κτηνιατρικής φροντίδας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο