Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από τον ΣΠΑΖ

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όπως κάθε χρόνο εδώ και 30 πλέον χρόνια, ο Άγιος Βασίλης παρκάρει το έλκυθρό του και περνάει ένα διήμερο λίγο πριν τα Χριστούγεννα σε αυτό που ξέρουν όλοι πλέον, το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο παζάρι των νοτίων προαστίων, το παζάρι του ΣΠΑΖ.  Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου του 2016 από τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα, ο ΣΠΑΖ μας περιμένει στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, δίπλα στο Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού.

Εκεί θα βρείτε υπέροχα χειροτεχνήματα φτιαγμένα με πολλή αγάπη και μεράκι από τους καλεσμένους εκθέτες και θα συναντήσετε τους αγαπημένους τους καλεσμένους:
• Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «Ο ΕΡΜΗΣ»
• Save A Greek Stray
• Γαϊδουροχώρα
• Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού
• Make A Wish

Επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε την πασίγνωστη τόμπολα και θα μπορέσετε να αγοράσετε λαχνούς συμμετέχοντας έτσι στη λοταρία και αυξάνοντας τις πιθανότητες να κερδίσετε ένα από τα πραγματικά εκατοντάδες δώρα, ταξίδια, τηλεοράσεις, υπηρεσίες!

Εδώ θα βρείτε και ένα λαχταριστό μπουφέ, με πολλά και διάφορα εδέσματα, φτιαγμένα από τα χεράκια των εθελοντών αλλά και από τις δωρεές φίλων.

Θα συναντηθείτε και με τους εθελοντές του ΣΠΑΖ, οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας μιλήσουν για το έργο του -φέτος συμπλήρωσε αισίως τα 30 χρόνια ενεργής δράσης. Θα μπορέσετε να μάθετε ποιος είναι και τι κάνει καθώς και τι μπορείτε να κάνετε και εσείς για να βοηθήσετε τα αδέσποτα.

Τέλος θα δείτε από κοντά κάποια από τα ζωάκια του σωματείου που ψάχνουν σπίτι.

Μην ξεχνάτε ότι όλα τα έσοδα πάνε στα αδέσποτα. Οι άνθρωποι του ΣΠΑΖ χρειάζονται τη βοήθειά σας για να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν και τα επόμενα 30 χρόνια. Να βοηθούν τα αδέσποτα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο