Το χριστουγεννιάτικο παζάρι της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα από τα πιο γνωστά φιλοζωικά μπαζάρ των ημερών είναι αυτό της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10, και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο «Πολεμικό Μουσείο» στην Αίθουσα «Φουαγιέ».

Ένα Παζάρι ξεχωριστό, πλούσιο από τις προσφορές χορηγών εταιρειών, μελών και καταστημάτων. Εδώ ο επισκέπτης θα συναντήσει μια τεράστια ποικιλία ειδών, από πρώτο ή δεύτερο χέρι, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, προσφορές μελών, φίλων και χορηγών του Σωματείου.

Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία είναι ένα σωματείο με 41ετή δυναμική δράση για την προστασία των αδέσποτων ζώων, ενώ προστατεύει γενικότερα διάφορες κατηγορίες ζώων συμμετέχοντας σε εκστρατείες διάσωσής τους, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Για την πραγματοποίηση των στόχων της, διοργανώνει εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος, προκειμένου να βοηθά ετησίως μεγάλο αριθμό ζώων με ανάγκη προστασίας και περίθαλψης από το Σωματείο μας.

Μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις είναι και το πολυαναμενόμενο κάθε χρόνο Παζάρι της Φιλοζωικής Εταιρείας. Ένα Παζάρι, όπου συρρέει μεγάλος αριθμός επισκεπτών, για να προλάβει τις εξαιρετικά ωραίες και μεγάλες ευκαιρίες που βρίσκει, σ’ αυτό το «Μοναστηράκι» που δημιουργούμε για το καλό της τσέπης των συμπολιτών μας και την εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης των αδέσποτων ζώων στη συνέχεια.

Για περισσότερες πληροφορίες:http://www.filozoiki.gr/arxikh, τηλ. 2106020202

Ημέρες και Ώρες λειτουργίας:
Σάββατο 10/12 (12:00-20:00)
Κυριακή 11/12 (09:00-17:00)

Πολεμικό Μουσείο: Β. Σοφίας & Ριζάρη 2, Αθήνα (Στάση: μετρό «Ευαγγελισμός»).

untitled

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο