Δείτε την πρώτη υπέροχη καντίνα αποκλειστικά και μόνο για σκύλους

από Μυρτώ Τζώρτζου
Μια ιδιαίτερη και πολύ πρωτότυπη καντίνα που εξυπηρετεί τις διατροφικές απαιτήσεις των αγαπημένων μας σκύλων έχουν φτιάξει δυο αδέρφια στην Ουάσινγκτον, οι Αμερικανοί Ben και Dawn Ford.
Η The Seattle Barkery The Seattle Barkery, όπως λέγεται, λειτουργεί από 2014, έχει ως βάση την Ουάσινγκτον αλλά είναι κινητή καθώς πηγαίνει και σε άλλες πόλεις. Εδώ θα βρει κανείς διάφορες λιχουδιές για το σκύλο του, όπως μπέικον cupcakes, μπισκοτάκια με φιστικοβούτυρο και κολοκύθι, κοτοπουλο-λιχουδιές και πολλά άλλα.
Σύμφωνα με τον έναν από τους ιδιοκτήτες, τον Dawn, την ιδέα πήραν τον καιρό που είχαν τη δική τους καντίνα στην αγορά Shoreline Farmer’s. Τότε θεώρησαν ότι αν η επιχείρησή τους δεν ήταν στατική, θα είχε μεγαλύτερα κέρδη. Έτσι νοίκιασαν ένα πανέμορφο, όπως βλέπετε πιο κάτω στις φωτογραφίες Chevrolet βανάκι του 1968, έφτιαξαν τις λιχουδιές τους και ξεκίνησαν τη διαδρομή τους από περιοχή σε περιοχή. Φυσικά, όπως λένε οι ίδιοι, δεν λείπουν και τα ευτράπελα, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν έχουν καταλάβει ότι η καντίνα είναι για τους σκύλους και παραγγέλνουν από τον κατάλογο για τους εαυτούς τους. Υπάρχουν βέβαια και κάποια πράγματα που μπορούν να απολαύσουν εκεί και οι άνθρωποι, όπως τον καφέ τους αλλά και διάφορες άλλες λιχουδιές.
Και όσο για τα tips, αυτά πηγαίνουν σε φιλοζωικές οργανώσεις, όπως την Old Dog Haven, για την περίθαλψη σκύλων και την αναζήτηση οικογενειών.
Οι ιδιοκτήτες της καντίνας λατρεύουν τα ζώα και ασχολούνται 15 χρόνια με τις διασώσεις. Έχουν όλα αυτά τα χρόνια φιλοξενήσει πάνω από 60 σκυλιά για να τους βρουν σπίτι. Και έχουν δικά τους 10 σκυλιά, όλα από διασώσεις.
Πόσο θα μας άρεσε και εδώ μια τέτοια ιδέα…
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο