Διασώθηκε το προβατάκι που βρέθηκε τραυματισμένο στις Σέρρες- Θα πάει για υιοθεσία

από Μυρτώ Τζώρτζου
διάσωση

Μια διαφορετική αλλά πραγματικά υπέροχη διάσωση έκαναν οι εθελοντές του Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ στις Σέρρες όταν ενημερώθηκαν για ένα τραυματισμένο θηλυκό προβατάκι. Το ζώο βρέθηκε στην περιοχή του Ηρώου στην πόλη των Σερρών και ήταν ελαφρά τραυματισμένο στο λαιμό του.

Οι άνθρωποι του ΦΟΣ αναφέρουν ότι δεν έγινε γνωστό πώς βρέθηκε εκεί το ζώο. Και ευτυχώς που πρόλαβαν και πήγαν να το διασώσουν γιατί κάποιοι ετοιμάζονταν να το φορτώσουν με τη γνωστή, όπως καταλαβαίνουμε, κατάληξη.

Εκεί βρέθηκαν ο Δημήτρης, η Ζαφιρένεια, ο Πασχάλης και η Θεοδώρα, οι οποίοι πήγαιναν βόλτα με τα σκυλιά τους στο Ηρώο. Και έτσι ειδοποίησαν τους εθελοντές του Σωματείου, οι οποίοι δεν άφησαν ούτε λεπτό να περάσει και πήγαν στο σημείο να πάρουν το πρόβατο.

Η ανάρτηση των εθελοντών:

Μια ξεχωριστή διάσωση Κυριακή σήμερα αφού στην περιοχή του Ηρώου στην πόλη μας βρέθηκε ένα τραυματισμένο (ευτυχώς ελαφρά στο λαιμό του) θηλυκό πρόβατο! Ναι καλά διαβάσατε, πρόβατο!
Δεν ξέρουμε τι και πώς βρέθηκε το κακόμοιρο εκεί μόνο του, αυτό που ξέρουμε είναι ότι οι ώρες του ήταν μετρημένες καθώς είχε πέσει στην αντίληψη κάποιων επιτηδείων που θα το φόρτωναν μαζί τους και η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους μας !!
Για καλή του τύχη όμως βρέθηκε την ίδια στιγμή εκεί μια όμορφη παρέα παιδιών, ο Δημήτρης, η Ζαφιρένεια, ο Πασχάλης και η Θεοδώρα που πήγαν βόλτα με τα σκυλιά τους στο Ηρώο και έτσι ειδοποιήθηκαμε!
Για να μη λέμε πολλά, φτάσαμε πρώτοι, πήραμε με συνοπτικές διαδικασίες τη μικρή μαζί μας και τη φέραμε και αυτή στο κέντρο διάσωσης που σε λίγο θα αρχίσει να μοιάζει με την Κιβωτό του Νώε !
Είναι ένα υπέροχο καλόβουλο και ήσυχο πλάσμα η μικρή, τέρμα ανθρωποκεντρικό, μας ακολουθεί παντού και λατρεύει να την έχεις αγκαλιά και να τη χαϊδεύεις. Το τέλειο κατοικίδιο δηλαδή για σπίτι με κήπο!!
Λοιπόν θέλουμε όνομα εν πρώτοις και κατόπιν προτάσεις φιλοξενίας, σε σπίτι ή φάρμα όπου θα ζήσει τη ζωή της με την αγάπη και τη φροντίδα που αξίζει σε όλα τα αθώα πλάσματα της γης !
Παρακαλούμε κοινοποιήστε!»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο