Δήμος Βύρωνα: Εργαζόμενοι της καθαριότητας διέσωσαν γατάκια από τα σκουπίδια πριν ξεκινήσει η συμπίεση

από Μυρτώ Τζώρτζου

Γατάκια από κάδο ανακύκλωσης χαρτιού στον Καρέα απεγκλώβισαν οι εργαζόμενοι της καθαριότητας στο Δήμο Βύρωνα, στις 26/4/2022.

Τα γατάκια έγιναν αντιληπτά όταν το απορριμματοφόρο άδειασε το χαρτί στο container που βρίσκεται στο αμαξοστάσιο, πριν ευτυχώς ξεκινήσει η συμπίεση. Αμέσως οι εργαζόμενοι σταμάτησαν τα πάντα, μπήκαν μέσα στο container και το άδειασαν ολόκληρο με τα χέρια προκειμένου να εντοπίσουν τα μικρά. Ευτυχώς ήταν μόνο δύο και δεν είχαν τραυματιστεί.

Η Δ/νση Καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα σέβεται τα αδέσποτα ζώα και φροντίζει γάτες στο χώρο του αμαξοστασίου, τις οποίες συστηματικά στειρώνει, σιτίζει και περιθάλπει.

Ως Δήμος Βύρωνα αναλαμβάνουμε τη στείρωση όλων των αδέσποτων του Δήμου, τα οποία είναι κάτω από την ευθύνη και τη φροντίδα μας. Η παραμέληση, η κακοποίηση και η θανάτωση ζώων είναι απαράδεκτα φαινόμενα και τιμωρούνται αυστηρά από το νόμο.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με τα ζώα συντροφιάς επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου https://www.dimosbyrona.gr/astiki-panida ή επικοινωνήστε με το τμήμα αστικής πανίδας του Δήμου στο τηλ.: 210-7608374.

Φωτογραφίες από το fb της Δέσποινας Σπανούδη

Δήμος Βύρωνα (dimosbyrona.gr)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο