Νέα Σμύρνη: Δισκοπωλείο φροντίζει αδέσποτη γατούλα, η οποία κάθεται στο σπιτάκι της και παρακολουθεί τα πάντα

από Μυρτώ Τζώρτζου
Eδώ στο στο petpet.news θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να προβάλλουμε κάποιους χώρους, είτε αυτοί είναι καταστήματα, είτε οτιδήποτε άλλο, οι οποίοι βοηθούν έμπρακτα τα αδέσποτα ζώα. Ειδικά τώρα το χειμώνα, με τις χαμηλές θερμοκρασίες, τις βροχές, τον αέρα και τα χιόνια, η φροντίδα των ζώων είναι επιτακτική ανάγκη. Ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν.
Σε αντίθεση με πολλούς που πιστεύουν ότι δεν έχουν κίνδυνο καθώς η φύση τους είναι τέτοια κτλ κτλ, η αλήθεια είναι άλλη. Μεγάλος αριθμός ζώων πεθαίνει το χειμώνα. Γέρικα, άρρωστα, μωρά αλλά και πολλά άλλα αδεσποτάκια δεν καταφέρνουν να ζήσουν σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Δυστυχώς ξέρουμε ότι οι περισσότεροι καταστηματάρχες δεν θέλουν τα αδέσποτα κοντά στο μαγαζί τους. Πόσο μάλιστα να τα έχουν και μέσα. Τα διώχνουν και συχνά είναι επιθετικοί με αυτά.
Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις. Και αυτές θέλουμε να παρουσιάσουμε. Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που βοηθάνε, με όποιον τρόπο μπορούν, τα ζώα να ξέρουν ότι δεν είναι μόνοι τους. Υπάρχουν και άλλοι σαν αυτούς. Και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά. Ο εθελοντισμός στην Ελλάδα είναι ακόμα άγνωστη έννοια. Αλλά σιγά σιγά θα αλλάξει και αυτό.
Μάθαμε λοιπόν από ανάρτηση της Anais Haritou ότι υπάρχει ένα δισκοπωλείο στη Νέα Σμύρνη που αγαπάει τις γάτες. Λέγεται Record House και είναι στην Ομήρου.
Οι άνθρωποι του βιβλιοπωλείου πάντα είχαν γατούλες που μπαινόβγαιναν στο μαγαζί. Στις φωτογραφίες θα δείτε μια από αυτές την οποία, όπως μαθαίνουμε, φροντίζουν τουλάχιστον τρία χρόνια. Της έχουν και σπιτάκι για να κάθεται εκεί και να είναι προστατευμένη. Η κυρία που έκανε την ανάρτηση λέει ότι η γατούλα είναι επιλεκτική στο ποιον θα αφήσει να τη χαϊδέψει, οπότε μην παρεξηγηθείτε αν την πλησιάσετε και σας γυρίσει την πλάτη. Γάτες είναι αυτές άλλωστε. Επιλέγουν.
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com
Δείτε και αυτά:
Χαλάνδρι: Τουριστικό γραφείο έχει υιοθετήσει αδέσποτες γατούλες που είχαν ανάγκη- Και σε περιμένουν μέσα – Petpet.news
Αδεσποτάκι μας καλωσορίζει σε κατάστημα στη Λαμία- Το έχουν μέσα στη ζεστασιά – Petpet.news
Ζωγράφου: Κατάστημα έχει διασώσει γατούλες και τις έχει μέσα προστατευμένες – Petpet.news
Αγ. Ιωάννης Αθήνα: Κατάστημα υιοθέτησε αδέσποτη γατούλα και εκείνη αράζει ανέμελη στη βιτρίνα – Petpet.news
Μεζεδοπωλείο στην Καστοριά έβαλε ένα όμορφο σπιτάκι για μια γιαγιούλα σκυλίτσα – Petpet.news

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Γ.Α.Τ. 29 Ιανουαρίου, 2022 - 4:31 μμ

Εξαιρετική Υπέροχη Ιδέα!!!! Μια Ιερή Συμμαχία και Συμπλευση των Φίλων των Ζώων .., των τρυφερών, δισερμήνευτων πανέμορφων Γάτων, οι υπέροχοι απέραντοι σκύλοι. ‘Αχ!!! και να ήξεραν οι σκληροί αδαείς τί χάνουν όντες μακρυά τους…., Αν κάθε σχολείο και σπίτι, μαγαζί, χώρος ζεστός ή υπαίθριος πυλωτές κατοικιών και είσοδοι είχαν έναν σκύλο και γάτα αυτομάτως η κοινωνία θα ήταν καλύτερη, ευγενέστερη, ειλικρινέστερη, υγιέστερη, ομορφότερη, αληθινή!!!!!!

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο