Δύο ακόμα υπερσύγχρονα πάρκα σκύλων δημιούργησε ο Δήμος Αθηναίων

από Μυρτώ Τζώρτζου
Τα πάρκα σκύλων είναι ιδιαίτερα σημαντικά σε μια πόλη, καθώς η βόλτα των ζώων ανάμεσα σε αυτοκίνητα και γεμάτα από κόσμο πεζοδρόμια είναι δύσκολη. Κάτι που γνωρίζουν καλά οι κηδεμόνες σκύλων. Πολλοί επίσης πολίτες δημιουργούν διάφορα προβλήματα όταν πηγαίνει κάποιος το σκύλο του βόλτα. Τα βλέπουμε και τα ζούμε καθημερινά.
Θέλοντας ο Δήμος Αθηναίων να κάνει ευκολότερη τη ζωή κηδεμόνων και των σκύλων τους φυσικά δημιούργησε δύο ακόμα υπερσύγχρονα πάρκα. Πριν από μερικούς μήνες είχαμε γράψει για το πάρκο σκύλων απέναντι από το Σταθμό Λαρίσης. 
Τα νέα αυτά πάρκα είναι στο Λόφο Λαμπράκη και στο Άλσος Χωροφυλακής. Με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας και λειτουργίας. Δύο υπέροχοι χώροι εκτόνωσης, άσκησης και κοινωνικοποίησης για τους σκύλους που ζουν μέσα σε σπίτια.
Η ανάρτηση του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη:
Η χρονιά για τους καλύτερούς μας φίλους μπήκε με 2 ολοκαίνουργια πάρκα σκύλων στο Λόφο Λαμπράκη και στο Άλσος Χωροφυλακής!
Με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας και λειτουργίας, δημιουργούμε χώρους εκτόνωσης, άσκησης και κοινωνικοποίησης για τα σκυλάκια μας.
Δεν είναι απλώς μια ωραία ιδέα, είναι απόλυτη ανάγκη να έχουν οι φίλοι μας τον δικό τους αποκλειστικό χώρο.
Σκύλοι και οι σύνοδοι τους, απολαμβάνουν ήδη ένα νέο δίκτυο 5 τέτοιων πάρκων στην πόλη και συνεχίζουμε! #dogparks #cityofathens

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο