Νέα Φιλαδέλφεια: Τον γύρισαν ξανά στο κλουβί μετά από 7 χρόνια υιοθεσίας- Ο γλυκός Φάμπιο ψάχνει και πάλι σπίτι

από Μυρτώ Τζώρτζου
skylos adopt

Ένας σκυλάκος που δεν αγαπήθηκε πραγματικά. Ένας σκυλάκος που μετά από 7 χρόνια υιοθεσίας επέστρεψε πίσω στο κλουβί. Γιατί απλά τους ήταν πλέον περιττός. Ένας άτυχος σκυλάκος. Αυτός είναι ο Φάμπιο.

Η ιστορία του Φάμπιο έκανε πριν από δύο περίπου χρόνια το γύρο του διαδικτύου και οι εθελοντές του Φιλοζωικού Νέας Φιλαδέλφειας αναφέρουν πόσο αυτή η ιστορία του είχε συγκινήσει. Αλλά το αποτέλεσμα; «Προκάλεσε κύματα συμπαράστασης, οργής και απογοήτευσης. Ειπώθηκαν χιλιάδες σχόλια από ευαίσθητους φιλόζωους, έγιναν εκατοντάδες κοινοποιήσεις. Όμως ούτε τα σχόλια , ούτε οι κοινοποιήσεις έφεραν στη ζωή του Φάμπιο αυτό το διαφορετικό που όλοι περιμέναμε. Ο Φάμπιο παραμένει ακόμα κοντά μας, αδέσποτος ξανά, έχοντας σπίτι το κλουβί και πάλι », θα γράψουν σε ανάρτησή τους.

Γεννημένος το 2009, ο Φάμπιο είναι ένας υπέροχος σκυλάκος, ένα υπέροχο τρυφερό πλάσμα. Παρά την προδοσία από τους ανθρώπους που τον είχαν, εκείνος παραμένει ένα ζώο που κάνει σαν τρελό με την ανθρώπινη παρουσία. Κάνει σαν τρελό για αγκαλιές και χάδια. Και έχει το πιο γλυκό βλέμμα του κόσμου.

Ο Φάμπιο μεγάλωσε περιμένοντας μια δεύτερη ευκαιρία. Που την αξίζει. Όποιος θέλει να ανοίξει το σπίτι του για αυτόν και να του δώσει αυτή τη δεύτερη ευκαιρία, μην το σκεφτεί καθόλου. Να ξέρει ότι από εκείνον θα πάρει μόνο αγάπη. Γιατί ο Φάμπιο είναι η καλύτερη και πιο πιστή παρέα.

Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, βιβλιάριο υγείας και microchip.

Τηλ. Για υιοθεσία 6944-949-741

Φιλοζωικός Σύλλογος Ν.Φιλαδέλφειας (αρ.πρ.25700/2005)  Φιλoζωικος Ν. Φιλαδέλφειας – Friends of Animals NF | Néa Filadélfeia 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο