Ένας πανέμορφος κούταβος που εγκαταλείφθηκε ψάχνει ένα σπίτι που θα τον αγαπούν

από Μυρτώ Τζώρτζου

Για κάθε χρονιά που έρχεται ευχόμαστε να είναι καλύτερη από την προηγούμενη και για ανθρώπους και για ζώα. Οι εθελοντές και οι άνθρωποι που έχουν δώσει τη ζωή τους στο να βοηθάνε ζώα που έχουν ανάγκη έχουν μια μόνο ευχή, λιγότερος πόνος για τα ζώα. Γιατί ο πόνος που βιώνουν τα ζώα σε όλα τα μέρη της γης είναι ατελείωτος και άνευ λόγου. Και περισσότερες υιοθεσίες. Να βάλουν όσο περισσότεροι γίνεται ένα ζώο στη ζωή τους. Και τότε θα δουν η ζωή τους να γίνεται λίγο καλύτερη.

Αμέτρητα ζώα ψάχνουν σπίτι. Ψάχνουν ένα χάδι και μία αγκαλιά. Ψάχνουν μια δεύτερη ευκαιρία. Όπως το σκυλάκι που βλέπετε στις φωτογραφίες. Το μικρούλη αυτό πλάσμα, 4 μηνών, ημίαιμο τσοπανάκι, το οποίο ξεκίνησε άσχημα τη ζωή του. Και αυτό γιατί, όταν αρρώστησε ο άντρας σε μια οικογένεια, το ζώο ουσιαστικά εγκαταλείφθηκε. Ήταν πλέον ένα βάρος που δεν το ήθελαν. Και ας ήταν τόσο μικρό.

Οι άνθρωποι που νοιάστηκαν για αυτό κάνουν έκκληση να βρεθεί ένα σπίτι που δεν θα το εγκαταλείψει ξανά. Όπου θα το αγαπούν και θα το προσέχουν, όπως πραγματικά του αξίζει. Είναι, όπως βλέπετε, πανέμορφο, με μια φατσούλα σαν καρτούν.

Ο σκυλάκος θα δοθεί με ό, τι ορίζει ο νόμος! Τηλ. επικοινωνίας: 6974414423, 6985955660

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο