Η Μάγια βρέθηκε κοκαλιασμένη έξω από τη Χαλκίδα- Οι εθελοντές ζητούν οικονομική βοήθεια για να κάνει τη θεραπεία της για το καλαζάρ

από Μυρτώ Τζώρτζου
Η Μάγια είναι μια σκυλίτσα που βρέθηκε τυχαία από εθελοντές στην έξω Παναγίτσα Χαλκίδας. Είχαν βγει να ψάξουν ένα άλλο ζώο που είχε χτυπημένο πόδι και έπεσαν μπροστά στη Μάγια. Δεν μπορούσαν να την αφήσουν έτσι. Ήταν αποστεωμένη, άρρωστη και με μια τεράστια βουβωνοκήλη που σερνόταν στο έδαφος. Υπέφερε στην κυριολεξία. Πόσοι άραγε την είχαν δει και την είχαν προσπεράσει;
Μέσα στην ατυχία της στάθηκε τυχερή καθώς οι εθελοντές την πήγαν στο κτηνιατρείο όπου διαπιστώθηκε ψώρα, ερλίχια, καλαζάρ, χαμηλό αιματοκρίτη και αιμοπετάλια, για τα οποία έπρεπε να κάνει άμεσα θεραπεία. Το σύνολο για τη δεκαήμερη νοσηλεία της, χειρουργείο και θεραπεία για ερλίχια -ψώρα-όχι φυσικά για το μιλτεφοράν- για το οποίο θα χρειάζονταν εξτρά χρήματα, κόστισε 370 ευρώ.
Οι εθελοντές ευχαριστούν τον κόσμο για τη βοήθεια που πρόσφεραν ώστε να γίνουν όλα αυτά. Η Μάγια, ύστερα από αρκετές ημέρες νοσηλείας και μετά από το επιτυχημένο χειρουργείο για τη βουβωνοκήλη, άρχισε να τρώει και να δυναμώνει.
Τώρα μένει να γίνει και η θεραπεία για το καλαζάρ. Γίνεται πάλι έκκληση να συγκεντρωθεί το ποσό των 250 ευρώ. Μετά θα είναι έτοιμη να βρει το παντοτινό της σπίτι. Με τη βοήθεια όλων μας φυσικά.
Αν θέλετε να βοηθήσετε, έστω με ελάχιστα χρήματα, τη σκυλίτσα να κάνει τη θεραπεία της, στείλτε μήνυμα σε μια από τις δύο εθελόντριες  Katerina Saxini  Αικατερίνα Τραμπάζαλη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο