Εθελοντές κατάφεραν και έπιασαν τη σκυλίτσα που γυρνούσε στον Ασπρόπυργο σε άθλια κατάσταση

από Μυρτώ Τζώρτζου

Καλά είναι τα νέα για τη σκυλίτσα που εντοπίστηκε τις προηγούμενες μέρες να τριγυρνάει στον Ασπρόπυργο, στην περιοχή του Κουταλά, σε άθλια κατάσταση.

Το ζώο είδε σε αυτά τα χάλια οδηγός φορτηγού και έκανε έκκληση μέσω διαδικτύου για βοήθεια. Η σκυλίτσα έπρεπε να πιαστεί άμεσα γιατί εκτός του ότι κινδύνευε, βασανιζόταν στην κατάσταση που ήταν.

Ξεκίνησε μια κινητοποίηση μέσω των social media και πολλοί ενδιαφέρθηκαν για αυτή. Εθελοντές πήγαν να την πιάσουν αλλά δεν τα κατάφεραν μια και το ζώο ήταν τρομαγμένο, κάτι πολύ φυσικό στην κατάσταση που βρισκόταν.

Τελικά το θαύμα έγινε. Η σκυλίτσα πιάστηκε από εθελοντές και την ανέλαβε το σωματείο Stray.gr – Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων όπου τη μετέφερε στις 3 Μαΐου στο κτηνιατρείο για περίθαλψη.

Η ευχή όλων είναι το σκυλάκι να ξεπεράσει τα προβλήματά του, να γίνει καλά και να βρεθεί για αυτό ένα σπίτι να το υιοθετήσει ώστε να φύγει από το δρόμο.

Το σωματείο αναφέρει για το περιστατικό:

«Η ζωή στο δρόμο για τα ζώα είναι πολύ σκληρή. Ενίοτε, η σκληρότητά της είναι αδιανόητη, ανελέητη, βγάζει μάτι.

Ενημερωθήκαμε για μια σκυλίτσα σε πολύ άσχημη κατάσταση στον Ασπρόπυργο, και σήμερα πιάστηκε και είναι μαζί μας, νοσηλεύεται, τρώει και κοιμάται πιο ασφαλής, πιο φροντισμένη. Όχι πια αόρατη. Είναι πάρα πολύ γλυκιά. Αναμένουμε εξετάσεις, αποτελέσματα, και θα ενημερώσουμε.»

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο