Εξάρχεια: Δεν τα κατάφερε η γνωστή αδέσποτη γατούλα Ροζαλίτσα που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε, όπως αναφέρουν οι εθελοντές της ομάδας Αδέσποτα Εξάρχεια, η γνωστή αδέσποτη γατούλα Ροζαλίτσα, η οποία χτυπήθηκε πιθανόν από αυτοκίνητο στην περιοχή των Εξαρχείων.

Η 11χρονη Ροζαλίτσα ζούσε και φροντιζόταν στην αυλή του μαγαζιού Ροζαλία και ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στους θαμώνες-και όχι μόνο. Σπάνια έβγαινε εκτός μαγαζιού.

Όμως το κακό έγινε. Γιατί όσο και να φροντίζουμε και να αγαπάμε ένα αδέσποτο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή. Άλλωστε έχει υπολογιστεί ότι ο μέσος όρος ζωής των αδέσποτων ζώων είναι 2-3 χρόνια.

Η όμορφη Ροζαλίτσα πιθανόν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Εντοπίστηκε από φιλόζωη κυρία της γειτονιάς που πήγε να της δώσει φαγητό. Η γατούλα ήταν μέσα στα αίματα. Η κ. Νεκταρία Χαριτάκη τη μετέφερε αμέσως στο γιατρό. Εκτός όμως από το χτύπημα η γάτα είχε και πρόβλημα υγείας αφού τα νεφρά της ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, μόλις ενημερώθηκε ότι η γάτα είναι στον κτηνίατρο θα πήγαινε να τη δει και θα αναλάμβανε όλα τα έξοδα νοσηλείας της. Οι ευχές όλων ήταν να τα καταφέρει και να επιστρέψει και πάλι στα αγαπημένα της μέρη, με τον κόσμο που τη φρόντιζε.

Δυστυχώς όμως στάθηκε άτυχη. Η Ροζαλίτσα δεν τα κατάφερε. Έδωσε μάχη αλλά δεν την κέρδισε.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο