Φρίκη στην Αμαλιάδα: Άντρας σκότωσε 9 κουτάβια με χαρτοκοπτικό μηχάνημα- Είπε ότι έγινε κατά λάθος

από Μυρτώ Τζώρτζου
Ό,τι και να πούμε για το περιστατικό που συνέβη στην περιοχή της Αμαλιάδας είναι λίγο. Άντρας, κάτοικος Καβασίλων Ηλείας, σκότωσε με χορτοκοπτικό μηχάνημα, εννιά κουτάβια. Για το συμβάν ενημερωθήκαμε από τη σελίδα των εθελοντών Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας – Φιλοζωική Ένωση Αμαλιάδας Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας – Φιλοζωική Ένωση Αμαλιάδας και το λιγότερο που έχουμε να πούμε είναι ότι είναι σοκαριστικό. Ο άνθρωπος που τον είδε πήγε για μήνυση.
Όπως μεταδίδει το patrisnews.com, ο άνδρας ο οποίος φέρεται να σκότωσε τα άτυχα ζώα, παραδέχθηκε το γεγονός στην αστυνομία, υποστηρίζοντας πως ήταν ατύχημα.
Στα κοινωνικά δίκτυα έχει ξεσηκωθεί ένα μεγάλο κύμα αντιδράσεων, με πολλούς χρήστες να τονίζουν πως, ένας άνθρωπος που σήμερα μπορεί να σκοτώσει εννιά κουτάβια με ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, αύριο είναι βέβαιο πως είναι ικανός να βλάψει τον οποιονδήποτε.
Σύμφωνα με τη φιλοζωική, αν και ο ίδιος ομολόγησε, ο αστυνομικός απέτρεψε το μάρτυρα να κάνει μήνυση γιατί θα μπορούσε να μπλέξει. Ενώ είναι αυτεπάγγελτο. Απίστευτα αλλά ελληνικά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο