Γάτα πέφτει από κτίριο και σώζεται γιατί την πιάνει κάποιος (ΒΙΝΤΕΟ)

από Μυρτώ Τζώρτζου
gata

Γνωρίζουμε καλά πόσο εύκολο είναι να πέσει μια γατούλα από βεράντα. Όλοι μας πιστεύω ότι έχουμε ανάλογη εμπειρία, είτε κάποιον γνωστό μας που το έχει πάθει είτε εμείς οι ίδιοι. Οι γάτες όσο έξυπνες και αν είναι, που είναι πολύ, δεν υπολογίζουν ύψος. Επίσης μπορεί να περάσει κάτι πετώντας εκείνη τη στιγμή και να κάνουν το μοιραίο λάθος.

Κάποιες γάτες έχουν χάσει τη ζωή τους πέφτοντας ακόμα και από το δεύτερο όροφο. Κάποιες άλλες έχουν επιβιώσει πέφτοντας από τον 6o. Όλα είναι σχετικά και έχει σημασία και το πώς θα πέσει η γάτα ή πού θα πέσει. Για αυτό όσοι έχουμε γατούλες βάζουμε δίχτυ στη βεράντα για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Και μην ακούτε αυτούς που λένε ότι η δική τους δεν θα πέσει γιατί δεν το έχει κάνει ποτέ και έχει συνηθίσει. Το κακό μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Και δεν αξίζει με τίποτα να το ρισκάρουμε.

Ο λόγος για αυτό ένα βιντεάκι που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει την πτώση μιας γάτας από ένα παράθυρο σπιτιού, το οποίο απείχε από το δρόμο πάνω από 15 μέτρα. Για να δούμε όμως τι έγινε:

Ο Anli ζει σε ένα σπίτι απέναντι από την αδερφή του. Κάποια στιγμή που πήγαινε εκεί, είδε τη γάτα της, τη Latte, να είναι έτοιμη να πηδήξει από το παράθυρο. Χωρίς να το σκεφτεί και με απόλυτη ηρεμία πήγε ακριβώς από κάτω. Ήταν το μόνο που μπορούσε να κάνει. Ώστε να πιάσει το ζώο αν πηδούσε. Αν τα καταφέρει βέβαια και την πιάσει.

Η άτακτη γάτα ήταν αποφασισμένη.  Και πήδησε. Και στάθηκε τυχερή καθώς έπεσε στην αγκαλιά του Anli, ο οποίος της έσωσε τη ζωή.

Επιστρέφοντας στο σπίτι η αδερφή του Anli έμαθε τις περιπέτειες της γάτας της και τη διάσωσή της. Και υποσχέθηκε ότι θα πάρει τα μέτρα της ώστε να μην το ζήσει ξανά αυτό. Γιατί δεν θα είναι πάντα τυχερή.

Δείτε εδώ το βίντεο της πτώσης:

https://cdn.jwplayer.com/previews/u7SreltN

The Dodo The Dodo – For Animal People

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο