Σέρρες: Βρήκαν γατούλη με βαθιά κομμένο λαιμό από σχοινί ή σύρμα που του είχαν δέσει- Είναι στα χέρια εθελοντών

από Μυρτώ Τζώρτζου
Ό,τι και να πούμε για τις κακοποιήσεις ζώων, όσες προσπάθειες και αν γίνονται να μειωθούν και όσοι νόμοι και να ψηφιστούν, αυτές συνεχίζονται κανονικά, καθημερινά, παντού, σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Ελάχιστοι δράστες πιάνονται. Κανένας ποτέ δεν βλέπει ή ακούει κάτι. Σιωπή. Συνενοχή δηλαδή. Και έτσι αυτοί που μισούν τα ζώα συνεχίζουν ανενόχλητοι τη δράση τους. Και δυστυχώς δεν είναι λίγοι. Είναι πολλοί. Και ζουν δίπλα μας.
Ο λόγος για ένα ακόμα άσχημο περιστατικό που συνέβη στην περιοχή των  Σερρών, το οποίο κάνουν γνωστό οι εθελοντές του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών ΦΟΣ Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ.
Και λέμε άλλη μια φορά γιατί πραγματικά αυτά που συμβαίνουν εις βάρος των ζώων εκεί είναι αμέτρητα και καθημερινά. Οι εθελοντές δεν προλαβαίνουν να σώζουν ζώα.
Το περιστατικό λοιπόν αυτό έχει να κάνει με έναν αρσενικό γατούλη, ο οποίος βρέθηκε δεμένος με σχοινί στο λαιμό του, που ήταν βαθιά κομμένος. Ναι, κάποιος αποφάσισε να βασανίσει με αυτόν τον τρόπο ένα αθώο πλασματάκι.
Μια κυρία, η Σοφία, μόλις τον είδε, ζήτησε βοήθεια από τον ΦΟΣ. Τον πήγαν σε κτηνιατρείο για περίθαλψη καθώς ήταν σοβαρό. Στην αρχή ήταν λίγο φοβισμένος και με στρες αλλά πολύ γρήγορα αφέθηκε στα χέρια των ανθρώπων που τον διέσωσαν. Φαίνεται κατάλαβε πόσο τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν. Ευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά.
Δείτε ΕΔΩ τον άτυχο γατούλη

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο